Dizi izlerken uyumamak için yapılacaklar

Sponsorlu Bağlantılar

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
insan yorgun olunca her türlü uyursun

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Seyi dene sekersix sut tozu olmadan nescafe 3-4 ay once saat 4te mi ne yattim sabah termosa yarim litre koydum oyle zift gibiydi ictim okulda aksama kadar uyanik kaldim :ehe

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Seyi dene sekersix sut tozu olmadan nescafe 3-4 ay once saat 4te mi ne yattim sabah termosa yarim litre koydum oyle zift gibiydi ictim okulda aksama kadar uyanik kaldim :ehe

:ehe direk 2'si bi arada iç mi demek istiyorsun :hmmm Ben onu zaten içiyorum. Yoksa sen tek başına kahve mi iç diyorsun :allalla:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Normal kahve iste nescafe gold doye satilani var 35 kurusluk paketlerde satilani var iste onlar 2si bir arada hicbir ise yaramaz benİm dedigim saf kahve seker krema falan filan hicbir sey olmayacak kahvenin disinda

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
saf kahve zıpkın qibi yapar adamı kahve içtğm zaman hep dibine süpürürm ama türk kahvesi olucak nescfe falan boşver

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Normal kahve iste nescafe gold doye satilani var 35 kurusluk paketlerde satilani var iste onlar 2si bir arada hicbir ise yaramaz benİm dedigim saf kahve seker krema falan filan hicbir sey olmayacak kahvenin disinda

:eller: tamamdir :ehe bugün bime gitme vakti öyleyse

- - - Eklendi - - -

saf kahve zıpkın qibi yapar adamı kahve içtğm zaman hep dibine süpürürm ama türk kahvesi olucak nescfe falan boşver

:eller:

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
bide mümkünse şekersiz ve hep bana laf söylüyolar ben içersem bi büyük kupa bardağyla iç :zong:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
kahveleri alacan içecen :ehe

Üst Alt