Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dizi izlerken uyumamak için yapılacaklar
Sponsorlu Bağlantılar
Hıqh_VoLTaqe27
Üye
insan yorgun olunca her türlü uyursun
Oğuzhan
Üye
Seyi dene sekersix sut tozu olmadan nescafe 3-4 ay once saat 4te mi ne yattim sabah termosa yarim litre koydum oyle zift gibiydi ictim okulda aksama kadar uyanik kaldim
Seyi dene sekersix sut tozu olmadan nescafe 3-4 ay once saat 4te mi ne yattim sabah termosa yarim litre koydum oyle zift gibiydi ictim okulda aksama kadar uyanik kaldim
direk 2'si bi arada iç mi demek istiyorsun Ben onu zaten içiyorum. Yoksa sen tek başına kahve mi iç diyorsun
Oğuzhan
Üye
Normal kahve iste nescafe gold doye satilani var 35 kurusluk paketlerde satilani var iste onlar 2si bir arada hicbir ise yaramaz benİm dedigim saf kahve seker krema falan filan hicbir sey olmayacak kahvenin disinda
Hıqh_VoLTaqe27
Üye
saf kahve zıpkın qibi yapar adamı kahve içtğm zaman hep dibine süpürürm ama türk kahvesi olucak nescfe falan boşver
Normal kahve iste nescafe gold doye satilani var 35 kurusluk paketlerde satilani var iste onlar 2si bir arada hicbir ise yaramaz benİm dedigim saf kahve seker krema falan filan hicbir sey olmayacak kahvenin disinda