Dizel Porsche mi Geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

Porsche'lerde dizel motor kullanılacağı haberleri, meraklılarını memnun etmedi. Firmanın SUV üretmesine bile tepki gösteren geniş meraklı kesimi bir Porsche’de dizel motora sıcak bakmıyor.

Bazı otomobil basını, Cayenne ve yakında satışa sunulacak olan Panamera modelinde, Audi’den alınacak 3.0 litrelik TDI V6 motorun, güç seçenekleri arasında bulunacağını iddia ediyor. Ancak Porsche haberler ile ilgili doğrulama ya da yalanlama yapmayı kabul etmedi.

Ntvmsnbc

Quattro

Quattro

Üye
Dizel porsche alacağıma audi s5, tt flan alırım...Zaten kullandığı motorda tdi de audi 10 numara dizel motor üretiyor...

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
dizel arabaları oldum olası sevmedim.sevemedim..porsche gibi büyük bir otomobil firması dizele geçerse büyük kayıp yaşar diye düşünüyorum..

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Porshe gibi spor arabaya dizel gitmez. Dizelle nasıl ses rekorunu zorlayabilirler ki? Bence tutmaz.

DefectoR

Üye
Dizel porsche alacağıma audi s5, tt flan alırım...Zaten kullandığı motorda tdi de audi 10 numara dizel motor üretiyor...
ben aldım ;) eczanenin önünde duruyor station porsche :)

bidibidi12

bidibidi12

Üye
tüm dünya dizel teknolojisine geçiyor.audi'nin bu alandaki başarısı tartışılmaz dizel motorlu spor araç dahi piyasaya sundular ve gayet başarılı porsche de yapabilir bence...Teknoloji ye ve değişime ayak uydurmak zorundalar...kocaman tamponlu Chevrolet bile 1.6 motorlu gösterişi olmayan araçlar üretti....

schumici

schumici

Üye
valla çok iyisinide yapabilirler. le mans 24 saat yarışında tüm benzinli arabaların arasından audi dizel aracıyla 1. oldu. bence dizel yüksek performams motoru üretimi çok olumlu.

corlulu

corlulu

Üye
Porshe a dizel ! ilginç, olabilir

canturgay

canturgay

Üye
orjinalinden lpgli de çıksa şaşırmam...:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...