Diyarbakırlı Vekilden Şok Teklif

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
impavidus

impavidus

Üye
    Konu Sahibi
Diyarbakırlı Vekilden Şok Teklif
AKP Diyarbakır milletvekili İrfan Yazıcıoğlu, Mehmet Ali Şahin'e bir yazı gönderip Diyarbakırspor'un düşürülmemesini istedi. Yazıcıoğlu, ilginç bir öneride de bulundu...

AKP Diyarbakır milletvekili İrfan Yazıcıoğlu, Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'e bir yazı gönderip Diyarbakırspor'un düşürülmemesini istedi. Yazıcıoğlu, kulübün bölge halkı için önemine dikkat çekerek, "Bu sezonluk düşme kaldırılsın, lig 21 takımla devam etsin" dedi.

gknky

gknky

Üye
pes yani

paradoks

paradoks

Üye
vaar mıdır bir bildiği yoksa baska sey mi planda var bilemem...ama hayırlısı olsun hakkımızda hep

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
hastamıdır nedir ya
tuh tuh tuh bu ligdeki butun takımlarda diyarbakır die aglıyodu zaten

yitik savaşçı

Üye
Çıkarıldığı gibi düşürülmesi gerekirdi ama maalesef hakkıyla düşüyor...

kikaksk

kikaksk

Üye
nasıl cıktıysa başaramadıysa öle düşecek diğer düşecek takımlar ne yapsın onlardaı itiraz etsin olmaz böle bişiy eğer bakan böle bişiy yaparsa yazıklar olsun ...

yitik savaşçı

Üye
Bildiğim kadarıyla bakanın böyle birşey yapmaya yetkisi yok.

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
yapmazlar yapamazlar 21 takıma cıkarmazlar ama yaparlarsa gecen seneki gibi yaparlar bunları ligde tutup ii bi takımı dusururler misal gecen seneki sakaryaspor yazık oldu adamlara!!!

alihan

alihan

Üye
valla ınsan ınamıo ya

FrontmaN

FrontmaN

Üye
İstiyorsa şampiyonluk kupasını da verelim.

ABC

ABC

Üye
Allah Allah diğert düşenlerin günahı neymiş

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
bölge halkını meşgul edecek, terörden uzaklaştıracak bir çaba göstermek amacıyla yıllardır bu tür uygulamalar yapılmakta.Bence aynen devam edilmelidir

yitik savaşçı

Üye
Devlet futboldan elini çeksin... Yöre halkını terörden uzak tutmak istiyorlarsa fabrika açsınlar; istihdam sağlasınlar...

ABC

ABC

Üye
nasıl uygulama simdiye kadar hiç ligden düşürülmeyen takım war mı

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
<div class='quotetop'>(yitik oyun &#064; May 6 2006, 02&#58;21 PM) [post=329485]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Devlet futboldan elini çeksin... Yöre halkını terörden uzak tutmak istiyorlarsa fabrika açsınlar; istihdam sağlasınlar...
[/b][/quote]

cok dogru soylemisin madem ole acsınlar is olanagı saglasınlar

sahsi gorusum ben ligde diyarbakır gibi bir takımı istemiyorum lige katkısından cok zararı war

yitik savaşçı

Üye
Sanıyorum Fenerbahçe taraftarını taşlamışlardı; böyle rezillik olmaz&#33;

G_Unit

G_Unit

Üye
yok artık daha neler

güvercin

güvercin

Üye
arkadaşlar ben d.bakırlıyım ve d.bakırspora sempati duyan bi insanım eğer vekil böyle bir teklifte bulunmuşsa çok yanlış yapmış ve ahlak dışı bişeydir bu görüşlerinize katılıyorum fakat bazı arkadaşlar diyarbakırı ligde görmek istemiyoruz demişler buna katılmıyorum çünkü diyarbakır şehri futbolla yatıp futbolla kallkıyor ve diyarbakır iyi top oynuyor 90 dk boyunca izleyenlerin hak vereceğini düşünüyorum yalnız adın eğer pkk cıya çıkmışsa ki bunlar belli kesimin yaptığı şeylerdir bunlar futbolu etkiliyor ve hemen takıma mal ediliyor bunda diyarbakır halkının ve futbolcularının suçu ne hak eden ligde kalsın derim ben

jeacona

jeacona

Üye
şaka mı yapıyor bu adam&#33;&#33;&#33;&#33;

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
d.bakır spor muthis bi topta oynasa bu seyircisiyle hic bisi olmas taslamaydı baska bisiydi

bu sene acaba kac mac ceza aldılar yada kac mac oynadılar seyircili yada kendi sahalarında??
&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...