Emrgncy
Üye
-
Konu Sahibi
-
ne desem bilmiyorum. Bu eşcinsel nasıl olunuyor hey Allahım ya... kendi Elimde olan birşey olsa gerekbunun dindeki yeri ne
ne desem bilmiyorum. Bu eşcinsel nasıl olunuyor hey Allahım ya... kendi Elimde olan birşey olsa gerekbunun dindeki yeri ne
Herkesin iradesi var. Hastalık dahi olsa bunu engenlemek gerekir. Sabır, çok önemli.
tamam herkesin iradesi var böyle birşey dinde çok büyük günahtır (eşcinsel olmak) ama babanın bunu öldürmesinin dinde yeri ne ben onu merak ediyorum
diğer cinayetlerle eş değerde. Fark eden bir şey olmaz. Orda babaya düşen oğlunu bu eğilimden kurtarmaya çalışmak. çabaları sonuç vermez ise sorumluluk üzerinden kalkar. Daha önceden gerekli eğitimi vermeliydi. Bu da onun hatası.
tamam herkesin iradesi var böyle birşey dinde çok büyük günahtır (eşcinsel olmak) ama babanın bunu öldürmesinin dinde yeri ne ben onu merak ediyorum
Ne bekliyordunuz ki ?
İnandığı dinde, eşcinseller yüzünden bir şehrin lanetlendiği, sonra coluk cocuk demeden bütün şehrin vahşice katledildiği yazıyor.
"Allah" gönderdiği dinlerle mutludur umarım, yüzyıllardır insanlar din diye birbirlerini gırtlaklıyor. İnsanlar öz evlatlarına 14 kurşun sıkabilecek kadar nefret dolu oluyor..
Ne bekliyordunuz ki ?
İnandığı dinde, eşcinseller yüzünden bir şehrin lanetlendiği, sonra coluk cocuk demeden bütün şehrin vahşice katledildiği yazıyor.
"Allah" gönderdiği dinlerle mutludur umarım, yüzyıllardır insanlar din diye birbirlerini gırtlaklıyor. İnsanlar öz evlatlarına 14 kurşun sıkabilecek kadar nefret dolu oluyor..
Ne bekliyordunuz ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?