Diyarbakırlı Babadan Gay Oğula 14 Kurşun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Diyarbakırlı Babadan Gay Oğula 14 Kurşun
Diyarbakırlı Babadan Gay Oğula 14 Kurşun...

Diyarbakır'da eşcinsel olduğu için ailesinin sürekli şiddet uyguladığı 17 yaşındaki genç, işkenceye dayanamayıp arkadaşının evine sığındı. Ancak cani baba amcasıyla birlikte evi basarak genci 14 kurşunla öldürdü.

DAYANAMAYIP EVDEN KAÇTI

Diyarbakır'da akılalmaz bir oğul cinayeti yaşandı. 17 yaşındaki R.A., eşcinsel olduğu için ailesi tarafından sürekli şiddet görüyordu. Hergün dayak yiyen talihsiz genç ailesinin işkencelerine dayanamayıp evden kaçtı ve bir arkadaşının evine sığındı.

BABA VE AMCA CESEDİ YOL KENARINA ATTI

Ancak R.A.'nın kaldığı evi basan amcası zorla bir araca bindirdi. R.A. bir süre amcasıyla tartıştı. Ardından olay yerine gelen baba, silahını çekerek R.A'ya 14 kurşun sıktı. R.A'nın cesedini arabaya koyan baba ve amca, cesedi yol kenarına atarak kaçtı.

Olayın ardından annenin polise giderek yaşananları anlatması üzerine baba ve amca gözaltına alınıp mahkemece tutuklandı.

DİYARBAKIR DAHA ÖNCE BENZER BİR OLAY YAŞAMIŞTI

Daha önce de Diyarbakır'da benzer bir vaka yaşanmıştı. Söz konusu olayda Ahmet Yıldız adında eşcinsel bir Diyarbakırlı genç, ailesi tarafından öldürülmüştü.

Daha sonra Ahmet Yıldız'ın arkadaşları bu olayı Zenne adında bir filme dönüştürmüştü. Bu film kamuoyunda hem tepki hem de takdir toplamıştı. Birçok festivalden ödül alan film hala çeşitli kültür festivallerinde gösterim şansı buluyor.

Sondakika

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
ne desem bilmiyorum. Bu eşcinsel nasıl olunuyor hey Allahım ya... kendi Elimde olan birşey olsa gerek :hmmm bunun dindeki yeri ne :hmmm

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Eşcinseligi kabullsenler, şimdi ona göre de bir töre uydururlar

jackalmami

jackalmami

Üye
ne desem bilmiyorum. Bu eşcinsel nasıl olunuyor hey Allahım ya... kendi Elimde olan birşey olsa gerek :hmmm bunun dindeki yeri ne :hmmm

Herkesin iradesi var. Hastalık dahi olsa bunu engenlemek gerekir. Sabır, çok önemli.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
olan oluyor yapcak bişey yok ama onların da kendilerine göre bir çok nedenleri var.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Herkesin iradesi var. Hastalık dahi olsa bunu engenlemek gerekir. Sabır, çok önemli.

tamam herkesin iradesi var böyle birşey dinde çok büyük günahtır (eşcinsel olmak) ama babanın bunu öldürmesinin dinde yeri ne ben onu merak ediyorum :hmmm

hidayet02

hidayet02

Üye
Sözün Bittiği Yer...

jackalmami

jackalmami

Üye

tamam herkesin iradesi var böyle birşey dinde çok büyük günahtır (eşcinsel olmak) ama babanın bunu öldürmesinin dinde yeri ne ben onu merak ediyorum :hmmm

diğer cinayetlerle eş değerde. Fark eden bir şey olmaz. Orda babaya düşen oğlunu bu eğilimden kurtarmaya çalışmak. çabaları sonuç vermez ise sorumluluk üzerinden kalkar. Daha önceden gerekli eğitimi vermeliydi. Bu da onun hatası.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

diğer cinayetlerle eş değerde. Fark eden bir şey olmaz. Orda babaya düşen oğlunu bu eğilimden kurtarmaya çalışmak. çabaları sonuç vermez ise sorumluluk üzerinden kalkar. Daha önceden gerekli eğitimi vermeliydi. Bu da onun hatası.

evet haklısın.

• Beğen
Tepkiler: jackalmami
XER01

XER01

Üye
Ne bekliyordunuz ki ?

İnandığı dinde, eşcinseller yüzünden bir şehrin lanetlendiği, sonra coluk cocuk demeden bütün şehrin vahşice katledildiği yazıyor.

"Allah" gönderdiği dinlerle mutludur umarım, yüzyıllardır insanlar din diye birbirlerini gırtlaklıyor. İnsanlar öz evlatlarına 14 kurşun sıkabilecek kadar nefret dolu oluyor..

• Beğen
Tepkiler: Del Rey
Del Rey

Del Rey

Üye

Katılıyorum. Acaba bu insanlar farklı olanları öldürdüklerinde Allah katında yükseleceklerini mi sanıyorlar. Bilemiyorum, başka açıklaması yok çünkü.

hidayet02

hidayet02

Üye
Ne bekliyordunuz ki ?

İnandığı dinde, eşcinseller yüzünden bir şehrin lanetlendiği, sonra coluk cocuk demeden bütün şehrin vahşice katledildiği yazıyor.

"Allah" gönderdiği dinlerle mutludur umarım, yüzyıllardır insanlar din diye birbirlerini gırtlaklıyor. İnsanlar öz evlatlarına 14 kurşun sıkabilecek kadar nefret dolu oluyor..

Töbe Haşa Allah'ımı Sorguluyorsun?

- - - Eklendi - - -

O Kavim Katledilmedi Allah Cezalandırdı. O Kavme Mevlam Her Türlü Zenginliği Vermişti...

İlaveten O Kavme Olanlar Bütün Dinlerin Kitaplarında Yazıyor. Allah Uyarıyor Yapma Etme Diyor. Sen Yaparsan Bende Bu Kavme Yaptığım Gibi Cezalandırırım Diyor.

Sende Yapma O Zaman...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
keşke okusalar biraz ama nerdeee!

msy2017

msy2017

Üye
Ne bekliyordunuz ki ?

şimdi din mi suçlu oluyor yani? bir kere lût kavmine hz lût tarafından uyarı gönderildi onlar ise inadına sapıklığa devam ettiler.suç babada Allaha havale etseydi.bu arada Allah başa vermesin!!

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Ne bekliyordunuz ki ?

Kuranda zülümün haram olduğuda yazıyor. Hayvana bile zülüm etmek haram
Lut kavmi yanardağ patlamasıyla yok oldu deprem gibi doğal afet

lut kavmi sapıklıkta sınır tanımamamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...