Diyarbakır plakasında 'G' krizi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
İstetiğin konuya yorum yapma özgülüğün bulunuyor.;)

doğuş sanada özelden mesaj attım bi kaç kez sorun vardı bi cevap vermedin bunu sormame rağmen site içi siteyle dosya paylaşımıyla alakalı bi durumdu ve seninde buna cevap vermen gerekiyordu vermedin ama bu bu konuya bakıp o mesajı bulup bu cevabı vermen cok ilginç bunları görüyosun ama üye mesajlarını görmüyosun :alkis

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
gereksiz boş haber gu gi go Burası Türkiye Gu diye bişi yok

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
onu haberi yapanlara kuralları uygulayanlara söylücez engin burda herkes konuşuyor herkes herşeyi yapıyor

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Konuyu oraya buraya çekmeyin diyenlere ben anlam veremiyorum.Haberden bağımsız birşey mi dendi? Ankara derken İstanbul boğazı mı dendi?.Konuya ucu dokunan herkez istediği yorumu yapma hakkına sahiptir.Ve birşeyleri korumak adına gerekirse ban yemeyede hazırım.Ama değerlerimide sonuna kadar en sert şekilde savunurum.Benim atalarım Bu ülkeyi osmanlıyı özelleştirerek almadı.Kanını canını vererek bu dili kazandı.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
tutamayacagım kendimi gene verip veriştirecem girişecem YA ALLAHHH
Yavuz sultan selimden beri başa bela değiller mi bunlar?Kurtuluş savasında işgal altında olmadıkları halde savaşa asker gondermeyen ve bu topraklarda "boşu boşuna" yaşayan yecüc ve mecüc diye tabir ettiğim bu zumrelere ben kardeşim demem arkadaş iyi vatanına bağlı en azından bölücülük yapmayan ahbabım olabilir ama asla kardeşim diye hitap etmem:bann:

--------------- Ekleme ---------------

sana göre öyle olabilir işte ağırdan ağırdan değişiyor böyle sen ve senin gibileri uyutarak bu iş olur üzerinize serpilmiş ölü toprağı ohh ne ala memleket bir elinde cımbız bir elinde ayna gitsen dünya kimin umrunda:pro:
gene çıldırdım imla hataları çok yapıyorum

senin gibiler ne hacı noluyo bana yada başkasına kişisel cevap verme burası bizim kişisel tartışma yerimiz değil bana beni suçlama sen biliyomuşun herşeyide sorun yok işte

Odysseus

Odysseus

Üye
siyasete tasımamak lazım olayı empati yaparsan haklılık payları var şüphesiz tek dil türkçedir bu anayasının değiştirilmesi TEKLİF DAHİ edilemeyen maddesidir değişmezde oyuzden siyasi olarak değerlendirmeyelim herseyede asırı tepkiler vermeyelim

+1

Bunu isteme hakları vardır. Ama reddedip etmemek yargının tasarrufundadır. Keza ben Türk olarak ve Türkçe dilini kullanarak, 34 MAL, 34 TOP, 34 İT gibi plakalar verildiğinde itiraz edebiliyorsam, onlar da plaka kodlarına itiraz edebilir. Hiç anlamıyorum neden bu adamların her istediği sorun oluyor ki.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
+1

Bunu isteme hakları vardır. Ama reddedip etmemek yargının tasarrufundadır. Keza ben Türk olarak ve Türkçe dilini kullanarak, 34 MAL, 34 TOP, 34 İT gibi plakalar verildiğinde itiraz edebiliyorsam, onlar da plaka kodlarına itiraz edebilir. Hiç anlamıyorum neden bu adamların her istediği sorun oluyor ki.

adem on numarasın sonunda beni anlayan biri çıktı çok teşekkürler arkadaşım:alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...