Dİsplex Çizik Temizleyici Dokunmatik ekran Yardım... !

maxicici

Üye
    Konu Sahibi
Dİsplex Çizik Temizleyici Dokunmatik ekran Yardım... !
Yeni 2.EL Olarak n97 Aldım.
Ekranında Çizikler ve ufak bi çıkmayan bi leke var.
Çıkarmak için Displex Aldım Çizik Giderici Acaba Ekranın Dokunmatiğine Zarar verirmi dokunmatik ekranlarda kullanılması önerilmez..
diye bir ibare geçmişler...
Ama kullanmalıyım...
Yardım...??!

ekran kinetik olsaydı kullanma derdim?

bnce yeni dış ekran al daha iyi olur

maxicici

Üye
    Konu Sahibi
yan tuş için 5 gündür garantide şimdi bi de ekran için vermek istemiyorum

giray38

Üye
Ben 5800 için kullandım kardeşim bi sorun olmuyor ama kullanmadan önce ekranın kenarındaki plastik kısımları bantla kapat yoksa rengini alıyor oranın. Çok da faydalı bişey değil zaten Çok küçük kılcak çizikleri gideriyor.

maxicici

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun İçim fewrah bi şekilde kullanıcam teşekkürler...

oleytoo

Üye
nereden bulabiliirim ben displex i

displek in faydası yok kardeşim.5800 var bende.6ayda bi dokunmatik ekran değiştiriyorum.50ytl ye kıyıp değiştireceksiniz.

dokunmatik ekranı gerçekten 50 liraya mi değişiyorlar?

giray38

Üye
Dokunmatik ekranı bilmem de geçen telefoncu da 25 tl ye 5800 ın dış plastik kısmını satıyorlardı orjinal benim telefonu kırmızıya çevirecektim de orjinal kabı biraz daha eskisin

beyler bu displexi iphone 4 e kullansam çok küçük bi çizik var sırıtıyo adi şey çok moralim bozuk

mreren38

Üye
Bu displex midir ne ise bunu nerelerden bulabiliriz?

giray38

Üye
displek in faydası yok kardeşim.5800 var bende.6ayda bi dokunmatik ekran değiştiriyorum.50ytl ye kıyıp değiştireceksiniz.
Nası yok ya Ekrana sürüp jelatini takacaksın kardeşim öyle bariz bi çizik yoksa götürüyor allahı var

beyler bu displexi iphone 4 e kullansam çok küçük bi çizik var sırıtıyo adi şey çok moralim bozuk

arkadaslar bu displex e bosuna para vermeyin ben iphone 4 umdeki ufak bir cızık ıcın aldım çiziği hiç gidermediği gibi ekrana surdugum yere leke yaptı sımdı komple camı degıstırmek zorundayım

giray38

Üye
arkadaslar bu displex e bosuna para vermeyin ben iphone 4 umdeki ufak bir cızık ıcın aldım çiziği hiç gidermediği gibi ekrana surdugum yere leke yaptı sımdı komple camı degıstırmek zorundayım
Zaten o çizik giderici iphone için değil kardeşim sen aptallık etmişin