Dişlerinizi Fırçaladıktan Sonra Ağzınızı Yıkar Mısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dişlerinizi Fırçaladıktan Sonra Ağzınızı Yıkar Mısınız ?
arkadaşlar ben dişlerimi fırçaladıktan sonra ağzımı yıkamıyorum çünkü dişi koruyan etkenler ağzımızı yıkadığımızda suyla beraber gidiyor siz nasıl yapıyorsunuz ? Ne düşünüyorsunuz ?

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Kardeşim agzını suyla yıkaman gerek ayrıca agzını koruyan etkenler yıkasanda gitmiyor agız içinde belirli bir süre kalıyor eger yıkamazsan öyle bırakırsan diş yapısına zarar veren onları çürüten maddelerde diş macununla birlikte agzında kaybolur yani hiç fırçalamamıs gibi bişey olur sen her fırcalamadan sonra agzını yıka

• Beğen
Tepkiler: Byhaydar
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardeşim agzını suyla yıkaman gerek ayrıca agzını koruyan etkenler yıkasanda gitmiyor agız içinde belirli bir süre kalıyor eger yıkamazsan öyle bırakırsan diş yapısına zarar veren onları çürüten maddelerde diş macununla birlikte agzında kaybolur yani hiç fırçalamamıs gibi bişey olur sen her fırcalamadan sonra agzını yıka

hmm

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
[B' Alıntı:

Çünkü bi düşünsene diyelimki yemek yedin dişlerin arasında kesin gıda kalır arasında biyerlerde sen dişlerini fırçaladın tükürmedin su ile yıkamadın o macun zmanla agız içinde kaybolacak ve gıdalarda tekrardan ağzında biyerlere yapışacak yani sorun yapıyorsan bu konuyu bi diş doktoruna sor istersen ama dogru olan agzını yıkamak

• Beğen
Tepkiler: Byhaydar
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çünkü bi düşünsene diyelimki yemek yedin dişlerin arasında kesin gıda kalır arasında biyerlerde sen dişlerini fırçaladın tükürmedin su ile yıkamadın o macun zmanla agız içinde kaybolacak ve gıdalarda tekrardan ağzında biyerlere yapışacak yani sorun yapıyorsan bu konuyu bi diş doktoruna sor istersen ama dogru olan agzını yıkamak

evet haklı olabilirsiniz bende 1 hafta önce bi yerde okumuştum ozamandan beri fırçaladıktan sonra aklıma takıldı bi sorayım dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt