Karşılaştırma diskovery 2 mi zenfone 6 mı ??

Sponsorlu Bağlantılar

baldik38

Üye
    Konu Sahibi
diskovery 2 mi zenfone 6 mı ??
sizce hangisi ben tel alcm. oncelık s4 ama para sıkıntısı olursa bunlardan birini alcm sizce ???

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Tabiki de Zenfone 6. Android 5.0 aldı şimdiden. Bence bu bile başlıca bir sebep benim için.

• Beğen
Tepkiler: Gönüldaş
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
GPU ve işlemci olarak d2 tabiki 8 çekirdekli GPU var CPU da 8

baldik38

Üye
    Konu Sahibi
peki ben s4 yada note 3 neo yu. 1000 tl ye alcm 2 sindem birini. 1000 er tl. sizce onlardn birimi yoksa zenfone 6 mı

spacekiller

spacekiller

Üye
Zenfone 5 tavsiye ederim kendi sınıfında kaliteli ve ucuz bir ürün. Diskafriden vazgeç

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
boyutu çok buyuk

baldik38

Üye
    Konu Sahibi
Zenfone 5 tavsiye ederim kendi sınıfında kaliteli ve ucuz bir ürün. Diskafriden vazgeç
5 ??? 6 dururken 100 tl fazla verır 6 alırım
İki üç hafta önce uğramıştım hepsine yoktu onun için demiştim
anladm ben hiç gitmedim ama internette 6 nın beyazı forumda yok kayseri parkta var teknosada ole gozukuyo.
boyutu çok buyuk
sana katılıyom ama cok hosuma gidiyo bu tel :)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
S4 Şu Anda 900 1000 TL Arası Bilmiyorum Ama Sonuçta Bi Marka Varken Tutupta Ben Olsam GM Yada Asus Almazdım

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
5 inci bile bana büyük geliyor Cepe zor sığıyor

baldik38

Üye
    Konu Sahibi
S4 Şu Anda 900 1000 TL Arası Bilmiyorum Ama Sonuçta Bi Marka Varken Tutupta Ben Olsam GM Yada Asus Almazdım
.d sence asus marka değilmi .d.d gm neyse çin malı bişi ama asus dunya markası bide ztn bende s4 dusunuyom para sıkıntısı olmassa

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Discovery Elite kesinlikle tavsiyemdir!!!

dogankara54

dogankara54

Üye
Kardesim sana mantik olarak bir cevap vereyim Sana tavsiyem Asus Zenfone 6 neden zenfone soyleki zenfone 6 daki islemci inter atom islemci hemde 2.0 ghz hizinda bir islemci cift cekirdek siye aldanma intel atom islemcinin tek cekirdigi coklu gorev yapiyor yani cift celirdek ama 4 cekirdek islemi goren bir cihaz ve 3d grafik yani oyun icin ayriyetten bir islemci varPowerVR SGX 544 MP2 islemcisi bu gordugun islemci en iyisidir hangi telefonlara bakarsan bak bunun kadar yoktur tegra haricinde ayriyetten 2gb ram a sahip ve DDR2 ram ine sahip discovery 2 deki 8 cekirdek olsa ne yazar ki islemcisi mediatek ve gidipte antutu testine kanma onlar yalan arkadasim aldi modern combat 5 de grafikler en yuksekken bile 1 gram kasma yok zaten oyunda kasmayan cihaz baska ne olsun ki yani intel atom dedigimiz sey notebook larda kullanilan bir islemci ve asus gibi guvenirilir bir firma yani general mobile daha sozunde duramiyor bence asus.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Evet Elitede Olabilir Ama O Hala 1.100 Cıvarı S4 950 TLye Kadar Geriledi

SHS

SHS

Üye
Zenfone 6 almak daha mantıklı ama baya büyük yav :D

Üst Alt