recovery my filesta benim tercihim
BrainHacker Üye Konu Sahibi Alo_Azrail' Alıntı: recuva denedim tamam buluyor ama ne var ne yok tek klasörde format dosyası vardı bilmem kaç tane metin belgesi şu bu .sadece buluyor toplamıyor Genişletmek için tıkla ... Aguslogics topluyomuydu ?Dosya olarak kurtara bilsem harika olur vallaha Alo_Azrail' Alıntı: recuva denedim tamam buluyor ama ne var ne yok tek klasörde format dosyası vardı bilmem kaç tane metin belgesi şu bu .sadece buluyor toplamıyor Genişletmek için tıkla ... Evet öyle klasör içerisinde deil dosya dosya.. varsa bildiğin kşasör olarak toplayan yaz.
Alo_Azrail' Alıntı: recuva denedim tamam buluyor ama ne var ne yok tek klasörde format dosyası vardı bilmem kaç tane metin belgesi şu bu .sadece buluyor toplamıyor Genişletmek için tıkla ... Aguslogics topluyomuydu ?Dosya olarak kurtara bilsem harika olur vallaha Alo_Azrail' Alıntı: recuva denedim tamam buluyor ama ne var ne yok tek klasörde format dosyası vardı bilmem kaç tane metin belgesi şu bu .sadece buluyor toplamıyor Genişletmek için tıkla ... Evet öyle klasör içerisinde deil dosya dosya.. varsa bildiğin kşasör olarak toplayan yaz.