disk belleği yok diyor yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yağmur

Üye
    Konu Sahibi
disk belleği yok diyor yardım!!!
arkadaşlar yardım edin lütfen... diğer konuda bilgisayar açılırken donuyor demiştim ne yaptıysam olmadı ve sonunda tamire gitti. şimdi yapıldı geldi ama bilgisayar açarken disk belleği yok diyor. internete girip bir video izlemek istesem disk belleği yeterli değil veri kaybetmemek için programı kapatın diyor...
bilgisayarı açar açmaz ekranda disk belleği ayarı çıkıyor 3 seçenek var ya kendim belirleyeceğim ya sistem ya da yok bende en güvenlisi olarak sistem tarafından önerilen dedim ama bilgisayarı her açtığımda aynı ekran karşımda. ve yine internete girdiğimde veri kaybı uyarısı veriyor anlamadım.
birde tamire gitmeden internete izlediğim tüm videolar geçici dosyalarda kayıtlı olurdu şimdi kaydetmiyor. yardım lütfen ne yapmalıyım???

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici

Yağmur

Üye
    Konu Sahibi
paylaştığın yerdeki çıkan ekran zaten bilgisayarı açar açmaz çıkıyor dediğim ekran. ordan gereken ayarı yapıyorum ama yine aynı uyarıyı veriyor. önce sistem tarafından önerilen yapıyordum şimdi verdiğin bilgiye dayanarak ordaki çıkan en üst seviyeye ayarladım ama halen aynı değişen birşey yok :off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt