Disiplin suçu bir yardim lütfenn

Sponsorlu Bağlantılar

nokia 603

Üye
    Konu Sahibi
Disiplin suçu bir yardim lütfenn
Şindi bu konu hayatımı belirleyecek hocam sınıfta namussuzca bir olay işlendi bir arkadaşımız tabi arkadaş denirse hocamızın bilmem neresinin fotığrafını çekiyor ertesi gününe telefonlar alınıp bakılacak şimdi asıl konu o kişi fotoyu whatsapp ta paylaşıyor ve ben hariç herkesin telefona geliyor ve foto gelmeden önce grupta foto atılcak tı diye bende diyorum ki bi sorayım ama hiçbir kötü niyetim yok sonra namaz kılmak için çıktım bana birşey olur mu ceza alır mıyım tek dediğim "foto atılcaktı heralde madem merak ediyorsunuz ben de sorayım"

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Fotoyu bana da atsanıza :eller:

Sana niye bir şey olsun. Ayrıca bir şey olsa bile düzgün bir dilekçe yazıp konuyu açıklarsın. Hem konunun senle alakasıda yok ki.
Kanıt olarakta bu konuyu bile gösterebilirsin. Ya da whatsapp konuşmalarını

xmustx

xmustx

Üye
Böyle olaylara takılmayın.Ben müdür yardımcısının yanında pisuar tekmeleyip yıkmış bi adam olarak ceza almadım.üstüne para bile aldım.sayemde bütün okul faşist müdür yardımcısından kurtuldu ;)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sana neden bir şey olsun ki, olan fotoyu paylaşana olur.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Fotoyu görmek lâzım :ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Revengeful

Emekli Yönetici
Takma kafana

furkankaya559758

Üye
Hiçbir şey olmaz. Bir kişinin yaptığı hata yüzünden bütün sınıfı sorumlu tutamazlar. Soruşturma falan açılırsa bildiğin şeyleri anlat. Arkadaşını ele vermekten kaçınma. Böyle arkadaştan insana hayır gelmez zaten.

The Pancar

The Pancar

Üye
Suç hocada,açık vermeseymiş xD