muhammettvurucu
Üye
Mesela? Iphone gıbı olsa cok guzel olurbaşka klavye programı kullan istersen![]()
Arkadaşlar ben discovery aldim ve çok memnunum ama iki tane sikintim var:
1) klavyedeki titreşimi nasil kapatabilirim
2)klavyedeki tahmin etme yeteneği çok kotu bunu s3miniye kiyasla söylüyorum bunu düzeltebilir miyim?
Yardimlarinizi bekliyorum herkese iyi forumlar
Şu klavyeyi zip halinde bi atsana dostumTahmin özelliği ancak farklı klavye ile düzelir ya da güncelleme ile. (xperia z ultra klavyesi kullanıyorum tahmini çok başarılı diyebilirim, yalnız flashlanabilir zip halinde istersen link atayım ya da marketten farklı uygulamalara bak.)
Titreşim için Ayarlardan dil ve girişe bakın.
Saolasin jb yuklu zaten bendeAtayım, yalnız jb için çalışıyor.
https://www.maxicep.com/forum/attachments/xperia-zu-keyboard-for-jb-zip.165482/
@n000k
cwm? orjinal rom kullanıyorum ama?Saolasin jb yuklu zaten bendecwm? orjinal rom kullanıyorum ama?
Orijinal olsun farketmez. Gmd leri rootlu diyolar ama??Recovery moddan flashlayacaksın işte. Başka yolu yok.Orijinal olsun farketmez.
Yalnız rootlu değilse cihaz klavyeyi tekrar silmek istersen silemezsin.apk olarak kurulmuyor yani.
Gmd leri rootlu diyolar ama??

evet bütün oyun ve uygulamalar sd karta kurulabiliyorNasıl yani? Gmd direk rootlu mu oluyor?![]()
bende o yüzden rootlu diye okumuştum forumda bi konuda
bu çok iyimiş yaaHiç ugraşma. touchpal kur, iphone temasını ekle tamamdır
Al sana resimde ekleyim
ücretsiz mi bu touch pal??O başka bir olayevet bütün oyun ve uygulamalar sd karta kurulabiliyorbende o yüzden rootlu diye okumuştum forumda bi konuda
Tabikievet bütün oyun ve uygulamalar sd karta kurulabiliyorbende o yüzden rootlu diye okumuştum forumda bi konuda
bu çok iyimiş yaaücretsiz mi bu touch pal??

nasıl yani??O başka bir olay
hemen bakıyorum marketeTabiki![]()

evet bütün oyun ve uygulamalar sd karta kurulabiliyorbende o yüzden rootlu diye okumuştum forumda bi konuda
Piranha tabletim fabrika çıkışı rootlu. ona freedomu kurdum hemen çalıştı ama gmd ye kurunca rootlamadan çalışmadı. Gmd deki olay romla ilgilinasıl yani??
Ee benim tablette fabrika çıkışlı root oldugu halde supersu yokKurulsun, bu rootlu olduğu anlamına gelmez ki. Hiç sanmıyorum öyle olduğunu, supersu diye bir uygulama var mı ya da ayarlarda supersu seçeneği? Ya da en basitinden root gerektiren bir uygulama indirin marketten deneyin.

Ee benim tablette gabrika çıkışlı root oldugu halde supersu yok![]()
Piranha tabletim fabrika çıkışı rootlu. ona freedomu kurdum hemen çalıştı ama gmd ye kurunca rootlamadan çalışmadı. Gmd deki olay romla ilgili