Tavsiye Discovery Yardim

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Discovery Yardim
Arkadaşlar ben discovery aldim ve çok memnunum ama iki tane sikintim var:
1) klavyedeki titreşimi nasil kapatabilirim
2)klavyedeki tahmin etme yeteneği çok kotu bunu s3miniye kiyasla söylüyorum bunu düzeltebilir miyim?
Yardimlarinizi bekliyorum herkese iyi forumlar

achambo

achambo

Üye
başka klavye programı kullan istersen:oke:

n000k

n000k

Üye
dil ve klavye ayarlarından titreşimi kapatabilirsin.. kelimi tahmin için bişey diyemice. ben şahsen bazı harfleri yazmadan kullanıyorum kısaltarak :)

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Invoke

Invoke

Üye
Arkadaşlar ben discovery aldim ve çok memnunum ama iki tane sikintim var:
1) klavyedeki titreşimi nasil kapatabilirim
2)klavyedeki tahmin etme yeteneği çok kotu bunu s3miniye kiyasla söylüyorum bunu düzeltebilir miyim?
Yardimlarinizi bekliyorum herkese iyi forumlar

Tahmin özelliği ancak farklı klavye ile düzelir ya da güncelleme ile. (xperia z ultra klavyesi kullanıyorum tahmini çok başarılı diyebilirim, yalnız flashlanabilir zip halinde istersen link atayım ya da marketten farklı uygulamalara bak.)
Titreşim için Ayarlardan dil ve girişe bakın.

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
Tahmin özelliği ancak farklı klavye ile düzelir ya da güncelleme ile. (xperia z ultra klavyesi kullanıyorum tahmini çok başarılı diyebilirim, yalnız flashlanabilir zip halinde istersen link atayım ya da marketten farklı uygulamalara bak.)
Titreşim için Ayarlardan dil ve girişe bakın.
Şu klavyeyi zip halinde bi atsana dostum ;) ben Lg klavye kullanıyorum benim GMD de.. oda çok başarılı bir klavye ;)

Invoke

Invoke

Üye
Saolasin jb yuklu zaten bende :)cwm? orjinal rom kullanıyorum ama?

Recovery moddan flashlayacaksın işte. Başka yolu yok. :D Orijinal olsun farketmez.
Yalnız rootlu değilse cihaz klavyeyi tekrar silmek istersen silemezsin.apk olarak kurulmuyor yani.

caglar b

caglar b

Üye
Hiç ugraşma. touchpal kur, iphone temasını ekle tamamdır
Al sana resimde ekleyim :D

• Beğen
Tepkiler: Dede ve n000k
n000k

n000k

Üye
Recovery moddan flashlayacaksın işte. Başka yolu yok. :D Orijinal olsun farketmez.
Yalnız rootlu değilse cihaz klavyeyi tekrar silmek istersen silemezsin.apk olarak kurulmuyor yani.
Gmd leri rootlu diyolar ama??

caglar b

caglar b

Üye
  • Beğen
Invoke

Invoke

Üye
evet bütün oyun ve uygulamalar sd karta kurulabiliyor :) bende o yüzden rootlu diye okumuştum forumda bi konuda

Kurulsun, bu rootlu olduğu anlamına gelmez ki. Hiç sanmıyorum öyle olduğunu, supersu diye bir uygulama var mı ya da ayarlarda supersu seçeneği? Ya da en basitinden root gerektiren bir uygulama indirin marketten deneyin.

caglar b

caglar b

Üye
  • Beğen
caglar b

caglar b

Üye
Kurulsun, bu rootlu olduğu anlamına gelmez ki. Hiç sanmıyorum öyle olduğunu, supersu diye bir uygulama var mı ya da ayarlarda supersu seçeneği? Ya da en basitinden root gerektiren bir uygulama indirin marketten deneyin.
Ee benim tablette fabrika çıkışlı root oldugu halde supersu yok :D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Ee benim tablette gabrika çıkışlı root oldugu halde supersu yok :D

O bizim komşuda da öyle piranha tableti var direk rootluymuş, ben de şaşırdım öğrenince :blink: :D
Piranha tabletim fabrika çıkışı rootlu. ona freedomu kurdum hemen çalıştı ama gmd ye kurunca rootlamadan çalışmadı. Gmd deki olay romla ilgili

Aynen, ben de rootlu olmadan öncede oyunları sdye kurabiliyordum, bunun rootla alakası yok, zaten rootlu olunca ek programla kurarsınız.

Takipçi Satın Al

Üst Alt