Öneri Discovery Şarj

Konu Sahibi
Discovery Şarj
Arkadaslar discoverynin sarji sizce normalmi

UpOneTR

Üye
2gün 9 saat mi :eek: o.O

Kardeşim eyer wifi veya internette dolaşmazsan normal...

Konu Sahibi
Yoo wifide kullaniyorum yaklasik 1 saat de oyun oynadim

Telefonu yeni mi aldınız hocam...

Konu Sahibi
Yok eylul de aldim

O zaman maşallah yani hele discovery daha fazla şarz yiyen bir cihaz...

Konu Sahibi
Bazen pil %25 ken bir anda %14 dusuyor bu neden aacaba?

Tam bir bilgim yok hocam... Ha birde ekran parlaklığını yüksek mi tutuyosunuz ?

Konu Sahibi
Ekran parlakligi 0 da benim butun cihazlarim hepsinde 0 ama disarida yariya aliyorum yani yarisinda 0 yarisinda ortads

o zaman discovery baya iyi gidiyo sana çünkü yengem ve kuzenimde var whatsappdan başka bi yerde takılmazlar kuzenim oyun oynar ama şarzı sabah koyuyor gece bi daha koyuyor

telefonda sorun var hemen servise verin 1 günü geçmemesi lazım...

Sorun telefonda değil , batarya gostergelerindeki oynamalar aşırı duzeydeyse ( birden yüzde 50 den yuzde 10 a falan dusuyosa ) sorun bataryanin dandikligidir

3onur5

Üye
telefonu kullanmamışınki

maşallah kardeş nazar boncuğu tak ben akşamı zor yapıyorum

erdi_s

Üye
Bataryadaki ani dususler yazilimsal diye dusunuyorum. Gelecek olan guncellemede kesinlikle duzeltilecektir. Benim ekran parlakligim %40-50 seviyesinde duruyo. Wifi veya mobil veri toplamda en az 5-6 saat surekli acik. 1 saate yakin da oyun oynuyorum hemen hemen 25-30 saat gidiyo. Unutmadan en az 2-3 saat de konusma yapiyorum

konuya açıklık geçirelim yukarıda istatistiklerdende görüldüğü gibi telefon 2 gün açık kalmış fakat ekran kullanma süresi 2 saati geçmez bence ayrıca oda wifi ve 3g bağlantısıda önemli ve gördüğünüz gibi telefon konuşmasıda yok zaten böyle kullansam benim şarjım 3 günü rahat doldurur burada şaşırılacak bişey yok sen telefonu kullanmamışsın

Konu Sahibi
telefon komusmalarini orda gostermiyor
Toplamda 1 saat oyun 1 saat telefon gorusmedi 4 saat whatsapp kullandim
Hala s3 un daha iyi oldugunu iddia etmeye calisiyorsun