Telefon Tavsiyesi Discovery Mi S3 Mini Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Discovery mi S3 Mini Mi? (Nedenini yorum olarak yazınız)

• Discovery

Kullanılan: 26 92.9%
  • S3 Mini

Kullanılan: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28
fk555897

fk555897

Üye
Discovery ekran çözünürlüğü, kamera, işlemci ve işletim sistemi bakımından daha iyi.

n000k

n000k

Üye
S3 mini nin bir kere ekranı küçük.. discovery süper ya.. çok hızlı..al derim GM Discovery.. :)

waycell

waycell

Üye
kesinlikle discovery 4 gb lığından al class 10 hafıza kartınıda unutma en az16gb lık olsun

andezitt

andezitt

Üye
  • Beğen
Tepkiler: esmeran3
waycell

waycell

Üye
ben sana bunu açıklayayım.16 gb aldın varsayalım program yükleyebileceğin alan 2gb geri kalanı sana sd kart gibi kullanımına sunmuş sen beni dinle 4 gb al.ben 16 gb aldım boşu boşuna telefon hafızası duruyor öyle 50 tl fark var aralarında 32 gblık class10 hafıza kartı al zaten hafıa kartını dahili gibi kullanıyor sıkıntısız kullanırsın sende ama yinede sen bilirsin.

andezitt

andezitt

Üye
ben sana bunu açıklayayım.16 gb aldın varsayalım program yükleyebileceğin alan 2gb geri kalanı sana sd kart gibi kullanımına sunmuş sen beni dinle 4 gb al.ben 16 gb aldım boşu boşuna telefon hafızası duruyor öyle 50 tl fark var aralarında 32 gblık class10 hafıza kartı al zaten hafıa kartını dahili gibi kullanıyor sıkıntısız kullanırsın sende ama yinede sen bilirsin.
Hafıza Kartı ne kadar bilgin var mi :) 32 olsun 16 olsun

esmeran3

esmeran3

Üye

kardeş hafıza kartı öldügünde ne yapacaksın peki :)

andezitt

andezitt

Üye
  • Beğen
Tepkiler: esmeran3
waycell

waycell

Üye
hafıza kartı niye ölsün yaşım 33 yıllardır hafıza kartlı telefon kullanıyorum daha bişey olmadı

güvenilir site

16gb

32gb

siteler güvenilir alışveriş yaptığım sitelerdir

esmeran3

esmeran3

Üye
Aklım karıştı benim telefon hafızası yüksek olsa mı iyi yoksa Hafıza Kartı yüksek takip kullanmak mi iyi :)

kardeşim tabikide telefonun hafızasının yüksek olması iyi

neden dersen hafıza kartın bozulduğu anda sende bitersin bak bende 16 gb hafıza kartı var şu anda telefonun hafızasını bilde dolduramadım

waycell

waycell

Üye
sana şunu söyleyeyim 4gb ta alsan 16gb taalsan program yükleyeceğin alan 2gbtır

andezitt

andezitt

Üye
hafıza kartı niye ölsün yaşım 33 yıllardır hafıza kartlı telefon kullanıyorum daha bişey olmadı

güvenilir site

16gb

32gb

siteler güvenilir alışveriş yaptığım sitelerdir
Abi bu ince hesap cidden güvenilir bi site mi? Fiyat bayaga uygun ya 30 lirada kart 550 tl yapar burda sadece telefonu 650 diyolar çok iyi :)

waycell

waycell

Üye
sana yazdığım siteler benim kredi kartıyla alışveriş yaptığım siteler.kesinlikle güvenilir.fakat fiyatı yanlış görmüşsün 518 artı kdv=586 tl...dediğim gibi hiçbir ayar yapmadan zaten direk karta kuruyor programları.kart bozulacak endişesini anlamıyorum arkadaşın ya telefon bozulursa ne olacak telin bozulma ihtimali karttan daha yüksek bence.bunları önüne geçmek için ben bütün datalarımı hatta telim kendi yazılımını bile 3 çeşit programla backuplayıp pcye attım yani ''0'' sıkıntı

iyi geceler

• Beğen
Tepkiler: andezitt
andezitt

andezitt

Üye
sana yazdığım siteler benim kredi kartıyla alışveriş yaptığım siteler.kesinlikle güvenilir.fakat fiyatı yanlış görmüşsün 518 artı kdv=586 tl...dediğim gibi hiçbir ayar yapmadan zaten direk karta kuruyor programları.kart bozulacak endişesini anlamıyorum arkadaşın ya telefon bozulursa ne olacak telin bozulma ihtimali karttan daha yüksek bence.bunları önüne geçmek için ben bütün datalarımı hatta telim kendi yazılımını bile 3 çeşit programla backuplayıp pcye attım yani ''0'' sıkıntı

iyi geceler

Sağol abicim t.ederim yorum icin :)

Never Back Down

Never Back Down

Üye
hocam sen boşver 16gb al 50tl fark için yapma bunu 16gb al
bide hafıza kartı takarsın kafan rahat olur

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Takipçi Satın Al

Üst Alt