Telefonu 16 gb almak mı mantıklı yoksa 16 gb kart almak mı?kesinlikle discovery 4 gb lığından al class 10 hafıza kartınıda unutma en az16gb lık olsun
Telefonu 16 gb almak mı mantıklı yoksa 16 gb kart almak mı?
hemde kartın bozuldu derdi felan yok 
16 gb almak tabiki aradaki fark zaten hafıza kartı farkıhemde kartın bozuldu derdi felan yok
![]()
aynen öyle yapim mavi 16 gb bulursam kacirmam alirim nasipseHafıza Kartı ne kadar bilgin var miben sana bunu açıklayayım.16 gb aldın varsayalım program yükleyebileceğin alan 2gb geri kalanı sana sd kart gibi kullanımına sunmuş sen beni dinle 4 gb al.ben 16 gb aldım boşu boşuna telefon hafızası duruyor öyle 50 tl fark var aralarında 32 gblık class10 hafıza kartı al zaten hafıa kartını dahili gibi kullanıyor sıkıntısız kullanırsın sende ama yinede sen bilirsin.
32 olsun 16 olsunben sana bunu açıklayayım.16 gb aldın varsayalım program yükleyebileceğin alan 2gb geri kalanı sana sd kart gibi kullanımına sunmuş sen beni dinle 4 gb al.ben 16 gb aldım boşu boşuna telefon hafızası duruyor öyle 50 tl fark var aralarında 32 gblık class10 hafıza kartı al zaten hafıa kartını dahili gibi kullanıyor sıkıntısız kullanırsın sende ama yinede sen bilirsin.

Aklım karıştı benim telefon hafızası yüksek olsa mı iyi yoksa Hafıza Kartı yüksek takip kullanmak mi iyikardeş hafıza kartı öldügünde ne yapacaksın peki![]()

Aklım karıştı benim telefon hafızası yüksek olsa mı iyi yoksa Hafıza Kartı yüksek takip kullanmak mi iyi![]()
Abi bu ince hesap cidden güvenilir bi site mi? Fiyat bayaga uygun ya 30 lirada kart 550 tl yapar burda sadece telefonu 650 diyolar çok iyihafıza kartı niye ölsün yaşım 33 yıllardır hafıza kartlı telefon kullanıyorum daha bişey olmadı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgüvenilir site
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız16gb
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız32gb
siteler güvenilir alışveriş yaptığım sitelerdir

Zaten programları karta atabiliyon dimi?sana şunu söyleyeyim 4gb ta alsan 16gb taalsan program yükleyeceğin alan 2gbtır
sana yazdığım siteler benim kredi kartıyla alışveriş yaptığım siteler.kesinlikle güvenilir.fakat fiyatı yanlış görmüşsün 518 artı kdv=586 tl...dediğim gibi hiçbir ayar yapmadan zaten direk karta kuruyor programları.kart bozulacak endişesini anlamıyorum arkadaşın ya telefon bozulursa ne olacak telin bozulma ihtimali karttan daha yüksek bence.bunları önüne geçmek için ben bütün datalarımı hatta telim kendi yazılımını bile 3 çeşit programla backuplayıp pcye attım yani ''0'' sıkıntı
iyi geceler

hocam sen boşver 16gb al 50tl fark için yapma bunu 16gb al
bide hafıza kartı takarsın kafan rahat olur

bak hangisi bulursam deme 16 al ayda 1 değştrmssn telefonu dahili hafıza ne kadar fazla olursa o kadar sistem rahat çalışırHangisini bulirsam hocam bulursam 16 gb alirim![]()