Discovery Elite Özellikleri, İncelemesi , Çıkış tarihi ve fiyatı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aliçoooo

aliçoooo

Üye
    Konu Sahibi
Discovery Elite Özellikleri, İncelemesi , Çıkış tarihi ve fiyatı
Arkadaşlar discovery Elite bildiğiniz gibi en tepe model olacak ve özellikleri ve fiyatı'da herkezi cezbedecek. Hemen kısa keserek özelliklerini sıralamak istiyorum:

Discovery Elite:

2500 Mah Batarya
Snapdragon 800 A/C Versiyonu.(En hızlı S800)
32 GB Hafıza
16 Mp Kamera
8 Mp Ön kamera
5.5 " FULL HD ekran
4 GB Ram (3 GB ram sistem için, 1 GB ram'de ekran kartı için ayrılmış)
4.2 İşletim sistemi (4.4 Gelicek)
Ve Discovery Elite'ye özel birkaç uygalamalar
Fiyat: 1100-1199 TL Bandında giricek. (Umarım kurlar daha fazla yükselmez)

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: signor ramon

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Verdiğiniz link yasak,konuyu alinti olarak düzenlerseniz kabul olur ama üye olunan yerlere yönlendirilen link yasak. Konuya gelicek olursak;tamamen piyasaya cikmadan birsey söylemek yanlis olur cunku resmi olarak su an icin bir kaynak yok

aliçoooo

aliçoooo

Üye
    Konu Sahibi
verdiğim site üye olunan bir site değil. Sadece discovery haberini gördüm ve paylaştım. Kaynak olarak gösterdim.

osicik

Üye
şiir gibi insanın çok hoşuna gidiyor ama hiç inandırıcı bulmadım bu özelliklere 2000 tl de deseler alınır 1500 desen zaten kapışılır 1000 tl ye zorrrr.....

signor ramon

signor ramon

Üye
süper konu ! emeğine sağlık

anılbaran

anılbaran

Üye
Konu düzenlendi.Yine de başka bir siteye yönlendirme yapılmaması bizim için uygun ve yerinde bir karar olur.İsterseniz haber kaynağına bakıp kendi yorumunuzu katarsanız incelemenizi burada yayınlayabilirsiniz.İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
FeLonieS

FeLonieS

Üye
Bilgi için teşekkürler ama fiyatın o kadar ucuz olacağını sanmıyorum.

oguzhangul32

Üye
tam bir fiyat performans telefonu eğer bu fiyatlarda olursa note2 yi satıp alırım bu arada çıkış tarihi nedir acaba

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
en zayıf yönü bataryası olmuş o ekran ve donanıma 2500mAh mı :s

.caner.

.caner.

Üye
Çıkarsa alırım. :oha:

HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye
Telefon bomba gibi geliyor kesinlikle, 5.5 inch Fu.ll HD IPS ekran Japan Display firması üretimi, işlemci ise Snapdragon 800 8974AC S800'lerin en hızlısı 2.5 GHz dört çekirdek ayrıca frekansı yükseltilmiş Adreno 330 GPU'su ile performans sıkıntısı yaşamayacağınız kesin. Pilin 3000 mAh civarı olması çok daha iyi olurdu ama telefonun aslı çinli Gionee Elife E7 modeli olduğu için donanımsal açıdan pil gibi hacimli bir parçanın daha büyüğünü aynı kasaya sığdırmak pek mümkün değil maalesef. Ama yinede 1199TL gibi bir fiyat etiketi ile piyasaya çıkacağı düşünüldüğünde türkiyenin en çok aranan telefonu olacağına eminim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
erdi_s

erdi_s

Üye
IPS ekranların batarya tüketiminin daha iyi oldugu soyleniyor. O yuzden yeterli olabilir 2500mh
Kurlara gelince dolar yukselebilir daha da

0343434

0343434

Üye
Bu fiyata bu özellikler bence bu telefon GM için tam bir adından söz ettirecek telefon olur.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
aliçoooo

aliçoooo

Üye
    Konu Sahibi
Konu düzenlendi.Yine de başka bir siteye yönlendirme yapılmaması bizim için uygun ve yerinde bir karar olur.İsterseniz haber kaynağına bakıp kendi yorumunuzu katarsanız incelemenizi burada yayınlayabilirsiniz.İyi forumlar.
Teşekkürler admin bey :)
Arkadaşlar özellikleri tamamen resmi. sitede daha farklı birçok özellik bulabilirsiniz. Bu akşam 2 yeni süpriz haber daha yayınlıyacaklar.
**Link kaldırıldı**

Yönetici tarafından düzenlendi:
3onur5

3onur5

Üye
ne zaman çıkıyomuş

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Teşekkürler admin bey :)
Arkadaşlar özellikleri tamamen resmi. sitede daha farklı birçok özellik bulabilirsiniz. Bu akşam 2 yeni süpriz haber daha yayınlıyacaklar.
**Link kaldırıldı**
Yönetici arkadaşımız size kaynak belirtmemeniz hakkında uyarı yapıyor siz de bu mesaja alıntı yapıp tekrardan kaynak veriyorsunuz?
Konunuz kilitlendi. Lütfen sonraki konularınızda bizi uyarmak zorunda, sonrasında konunuza müdahale etmek zorunda bırakmayın.
:locked:

• Beğen
Tepkiler: m542tf, anılbaran ve nokia_belle
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt