Tavsiye DİSCOVERY EKRAN ÇATLAMASI

Sponsorlu Bağlantılar

sametsamets

sametsamets

Üye
    Konu Sahibi
DİSCOVERY EKRAN ÇATLAMASI
Arkadaşlar 2 buçuk aydır discovery kullanıyorum. bugün telefon evin içinde elimden kaydı ve kalebodura ekran tarafından düştü yaklaşık 30 cm civarından ve akşam telefonun tuşlarını kitlediğimde 2 ayrı kısa çizgiler gördüm. tırnakladığımda elime çarpıyor ama dokunmatiğinde bi sorun yok gayet sağlam çalışıyor. Ne yapmalıyım bi fikri olan var mı? Bir de şöyle bir şey var telefonu ilk aldığımda 2 tane ölü piksel vardı, keyfe kederdir diye göndermemiştim garantiye. Onunla ilişkilendirip garanti kapsamına girmesi mümkün müdür? ölü pikseli neticede nasıl değiştiriyorlar ?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Şansını dene

sametsamets

sametsamets

Üye
    Konu Sahibi
sence ne kadar şansım var? ölü pikseli hangi işlemle değiştiriyorlar biliyor musun?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Hiç başıma gelmedi fakat ekranın darbe almadıgı yerdeyse değiştirirler heralde

sametsamets

sametsamets

Üye
    Konu Sahibi
biri alt tarafta birisi üst tarafta

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Darbeden önce oldugunu kanıtlarsan değiştirler fakat ekranı değiştirler camını bilmiyorum

sametsamets

sametsamets

Üye
    Konu Sahibi
aldığı darbe tırnakla bakılmadıkça anlaşılamaz. o kadar belirsiz anlayacağın. aldığım yer tanıdık arkadaşımın yarın gideceğim. o bana inanır inanırda servis neye inanır bilemiyorum. ekran kesin değişmez diyosun ama dimi

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
yok ekran değişir ama önündeki cam değişirmi bilemem

sametsamets

sametsamets

Üye
    Konu Sahibi
anladım kardeşim. bunun masrafı 160 civarı diyorlar bakalım ne olacak

2523690

2523690

Üye
O çizik bende de var..
Şu an için bir zararı yok âmâ garantiye girmez.
Boşuna gönderme.

Sene 2010 samsung d900i ekranı 85 tlye değişti.
Gerisini sen düşün artık :)

sametsamets

sametsamets

Üye
    Konu Sahibi
İyi de dokunmatiği değilki çatlak olan. Forumlarda dediğim fiyatı istediklerini yazmışlar

2523690

2523690

Üye
Kardeş telefon çalışıyorsa daha ne istiyorsun

The Benefit

The Benefit

Üye
Şansını dene bence. İlerde bakarsın daha farklı bir sorunla karşılaşırsın. Başa çıkamayacağın türden.

sametsamets

sametsamets

Üye
    Konu Sahibi
bende ondan korkuyorum arkadaşımın yanına bi gideyimde. ben lumia alacaktım zorla bunu aldırdılar pişman olmak üzereyim bi kaç gündür

tugsahh32

Üye
Telpayla uğraşma zararlı çıkarsın yedek parça ara yada ölü bi discverden aktar derim biraz bekle :))

Takipçi Satın Al

Üst Alt