ÇaRşI 2387 Üye Yaşlıtaşçocuk54 konusunda paylaşmış rootsuz orjinal yedek diye işine yararmı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız memo4535' Alıntı: Arkadaşlar birinizde orjinal backup varsa link atsin buraya stock roma dönüştürmeyi deneyecegim 2 3 güne kadar Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yaşlıtaşçocuk54 konusunda paylaşmış rootsuz orjinal yedek diye işine yararmı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız memo4535' Alıntı: Arkadaşlar birinizde orjinal backup varsa link atsin buraya stock roma dönüştürmeyi deneyecegim 2 3 güne kadar Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
memo4535 Üye Konu Sahibi ÇaRşI 2387' Alıntı: Yaşlıtaşçocuk54 konusunda paylaşmış rootsuz orjinal yedek diye işine yararmı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bu TWRP recovery ile alinmis inceledim ben bunu.bize orjinal recovery veya cwm yedegi lazim
ÇaRşI 2387' Alıntı: Yaşlıtaşçocuk54 konusunda paylaşmış rootsuz orjinal yedek diye işine yararmı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bu TWRP recovery ile alinmis inceledim ben bunu.bize orjinal recovery veya cwm yedegi lazim
jeosalih Üye Discovery 2 için hep Alcatel idol x+ plus un aynısı dedik. Fakat gionee elfie s5.5 bence. İdol x plusta ön kamera 2mp. Fakat s5.5 un herşeyi aynı. Bunun recovery ve romlarını denemek lazım. Biraz araştıralım.
Discovery 2 için hep Alcatel idol x+ plus un aynısı dedik. Fakat gionee elfie s5.5 bence. İdol x plusta ön kamera 2mp. Fakat s5.5 un herşeyi aynı. Bunun recovery ve romlarını denemek lazım. Biraz araştıralım.
ÇaRşI 2387 Üye sebo7' Alıntı: Bize garantiye gönderdiğimiz zaman bu telefon orjinal denecek bir rom lazım Genişletmek için tıkla ... unroot yapıp wipe data yaptıktan sonra kimse bişey diyemez
sebo7' Alıntı: Bize garantiye gönderdiğimiz zaman bu telefon orjinal denecek bir rom lazım Genişletmek için tıkla ... unroot yapıp wipe data yaptıktan sonra kimse bişey diyemez