GM Discovery 2 Discovery 2 [Rom, Recovery, Root, Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

aymetlay

Üye
Hakikaten çok güzel anlatmışsın, bu işlerden hiç anlamayan birisi bile rahatlıkla bu tariflere göre yapar. Ki bunlardan birisi benim. Çok teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
GM tarafından yakında güncelleme verilir;

yunusdgnprfrs

Üye
İlk olarak ellerinize sağlık çok yararlı bir içerik olmuş
bnm telefonun dokunmatik sıkıntılı minecraft nova3 gibi savaş oyunları strateji oyunlarında garip bir takılma yapıyor dokunmatik
bu orjinal romu yüklesem sorun düzelir mi acaba alcatel romda yükleyebilirim sıkıntı değil telefon rootlu idi rootu kaldırdım

aynı sorun bendede var ekran dokundugunda sabit durmuyor sürekli titriyor minecraft oynarken bir ağaç bile kıramıyorum

memo4535

memo4535

Üye
Artlight rom yukleyin

muratayozen23

muratayozen23

Üye
Hocam iyi günler Telefon açılmıyor fakat ben işlemleri yapamadım driver sorunu olsa gerek çünkü spflash tool başlamıyor hiç. Siz hangi işletim sisteminde deniyorsunuz xp/7/8/8,1/10 önerirsiniz?

tayfur422

tayfur422

Üye
cyegenmod 5.1.1 v2 yükledim tel kapandı şarj almadı bugu sonradan gördüm tel acılmıyor bildirim ısıgı yanıyor fakat servise gönderdim 240 tl ücre istediler teli nasıl yapabilirim ?

muratayozen23

muratayozen23

Üye
Hocam çince recovery ne yaptıysam yüklenmiyor garantiye gönderdim telefon garanti dışı da kaldı buradan ne yaptıysam olmadı çince recovery yükleyemiyorum sp flash tools bir türlü başlatıp yüklemiyor lütfen yardımcı olun...
Çince recovery yüklendi ancak dediğiniz işlemleri yaptıktan sonra en sonunda E:can't open /sdcard/rom.zip hatası alıyorum sona geldim lütfen yardım edin...

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Eğer yapabiliyosanız stock recovery flashlayıp, oradan Wipe işlemlerini yapın, daha sonra çince recovey'den tekrar deneyin, dediğiniz hata bendede olmuştu, telefon hafızasını göremiyo gibi birşey. Ayrıca forumda stock rom var, SP_FLASH_TOOL ile tek seferde yükleyebilirsinz daha kolay olur sizin için isterseniz bi deneyin.

tayfur422

tayfur422

Üye
cyegenmod 5.1.1 v2 yükledim tel kapandı şarj almadı bugu sonradan gördüm tel acılmıyor bildirim ısıgı yanıyor fakat servise gönderdim 240 tl ücre istediler teli nasıl yapabilirim ?

yaytas

yaytas

Üye
güzl

Son düzenleme:
tayfur422

tayfur422

Üye
Selamun Aleykum Kardeşlerim cihaza cyegaen mod 5.1.1 v2 romunu yükledim tel kapandı bida acılmadı pcye taktıgımda bildirim ısıgı yanıyor driverlar kurulu flash tool görmüyor ses acma+power tusu ile denedeim yine olmadı önceden okumustu yüzde 84 e kadar geldi sonra telin bildiirm ısıgı yandı bende stop a bastım cıkarttım teli
birde telpaya göndermiştim cihaz takibine ekran ve sub sıvılı onarım bedeli yazmıslar benm cihazım su almadı ve ekranında hasar yok sikayette bulunmayı düşünüyorum

yaytas

yaytas

Üye
çince recovery yükledim ancak 5-2-2 yapınca yükleme yapmıyor hocam olaya bi el atarsanız çok iyi olur

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Çince recovery'den ne yapmaya çalışıyon?

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
attığın "rom.zip"de sorun olabilir, adb ile tekrar at

yaytas

yaytas

Üye
rom yedeği vermişler zaten onu denedim iki kere indirdim olmadı

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
SP_FLASH_TOOL ile yüklenen orijinal rom yedeğini denedin mi ?

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
IMEI gitse bile kendin yazarsin, ayrıca bi kere root atarsan güncelleme almaz, suan Rootsuz yedek daha yok

Üst Alt