ÇaRşI 2387
Üye
orjinal recoveryde olmaz, twrp çok işlevsel neyi halledemiyorsun ki?Bunları yaptım fakat olmuyor twrp de halledemiyorum orijinal stock recovery de hallolmuyormu bu?
orjinal recoveryde olmaz, twrp çok işlevsel neyi halledemiyorsun ki?Bunları yaptım fakat olmuyor twrp de halledemiyorum orijinal stock recovery de hallolmuyormu bu?
Bende servis öncesi twrp ile herşeyi silip brick edip gônderiyorumTelefonumu cokertmek istedigimde twrp yukluyorum çöküyor![]()

aynenTelefon ısınınca anası ağlıyor firlatasim geliyor b.k gibi dokunmatik oluyor
Yedek var istersenDiscovery 2 Plus un orjinal rom u olsaydı ne güzel olurduşu Flash Tool ile yüklenenlerden...

Çok iyi olur kardeşim, ne zamandan arıyorumYedek var istersen![]()

Kendi yedeğini al yine ne olur ne olmazÇok iyi olur kardeşim, ne zamandan arıyorum![]()
Kendi yedeğimi almadığım için şu an Discovery 2 nin rom unu kullanıyorumKendi yedeğini al yine ne olur ne olmaz
GM Discovery 2 - [GM Discovery 2+ TWRP Yedek ve Çeşitli Araçlar] - MaxiCep
Çok teşekkür ederim hemşerim 
Kendi yedeğimi almadığım için şu an Discovery 2 nin rom unu kullanıyorumÇok teşekkür ederim hemşerim
![]()

Güncelleme almaya yarıyacakmı?Root u kaldırcaksanız ilk olarak twrpdeki file manager ile kök dizindeki(/) supersu klasörünün içeriğini silin
Telpa güncellemeden haberimiz yok diyor bu işten bişey anlamadımdiscovery 2 ve plus kullanıcıların dikkatine yeni güncelleme gelmistir 01008v güncellemesi onu kurun![]()
yalanmi söylüyorum ben çok inanmıyorsanız ver facebook linkini gondereyim fotosunuGüncelleme almaya yarıyacakmı?
Telpa güncellemeden haberimiz yok diyor bu işten bişey anlamadım
Bunu kastetmedim , geçen bir arkadaş 01009V li bir foto paylaştı onuda anlamadım.yalanmi söylüyorum ben çok inanmıyorsanız ver facebook linkini gondereyim fotosunu
01009 mu :OBunu kastetmedim , geçen bir arkadaş 01009V li bir foto paylaştı onuda anlamadım.