GM Discovery 2 Discovery 2 [Rom, Recovery, Root, Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Ne zaman guncelleme gelcek rootu kaldirdim orjinal yedegi yukledim bekliyom
Asıl soru daha güncelleme gelirmi :)
Xposed / Modüller - Xposed Installer v2.7 experimental1 Mod v3 + Xposed Modül Index - MaxiCep
Bu konudan en güncel sürümü yüklemiştim. Wanam Xposed, Coolify ve Greenify modüllerini yüklemiştim. GravityBox yükleyince açılışta takılmıştı.
Ben xposed installer yükleyip freemork güncelliyorum açılışta takılıyor hep :)
Ne gibi değişikler yaptın bu proyla

SAMSUN555555

SAMSUN555555

Üye
Arkadaşlar ben 2 plus kullanıyorum. Xposed yükledim, bazı mod ları kullanıyorum,ama xblast ve gravity box ta takılıyor.
Flat style indicator, Flat style bar, Xuimod, saat rengini saniyeyi ve ikonları ayarlamaya yarıyor, aslında birçok özelliği bir arada sunuyor bu modlar

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
SAMSUN555555

SAMSUN555555

Üye

SAMSUN555555

SAMSUN555555

Üye
Siz hangi modülleri kullanıyorsunuz?
Dediğiniz sorun bende yok ama daha ilginç bir soruna sahibim; hızlı ayar panelindeki telefon sahibi fotoğrafı kendi kendine değişiyor. Neden kaynaklandığını bulamadım ama çok sık olmuyor zaten.
Arkadaşlar bildirim paneline kullanıcı resmini nasıl koyuyoruz?

SAMSUN555555

SAMSUN555555

Üye
Ben cihaz sahibi kısmına resim koyamadım.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
rehperde profil ekle var üstte oradan yapıyorum ben
Kaydırma hızını arttırmak için bi modül vardı sanki kullanan ismini bilen varmı

• Beğen
Tepkiler: SAMSUN555555
SAMSUN555555

SAMSUN555555

Üye
Xuimod var orada kaydırma ile alakalı ayarlar var. Bi bak istersen

SAMSUN555555

SAMSUN555555

Üye
çarşı2387 Teşekkürler hallettim resim işini

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
memo4535

memo4535

Üye
arkadaşlar general mobile sayfasında lollipop için herhangi bir konu söz konusu degil yazıyor o zaman bizde şöyle yapalım

cyanogen mod ekibi sesimizi duy

kelleci6464

kelleci6464

Üye
SEVGİLİ ARKADASLARİM BANA GMD II STOK ROM VEYA BACKUP LAZİM . LUTFEN YARDİMCİ OLUN. ANA KONUDAKİ STOK ROM U DENEDİM FAKAT İSE YARAMADİ BRİCK OLDU TELEFONUM. SU AN MECBURİYETTEN ALCATEL ROMU KULLANİYORUM . LUTFEN YARDİMCİ OLURSANİZ MİNNETTAR KALİRİM . SİMDİDEN YARDİMCİ OLAN ARKADASLARİMA TESEKKUR EDERİM 'Telefon Çift Sim '

Son düzenleme:
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
SEVGİLİ ARKADASLARİM BANA GMD II STOK ROM VEYA BACKUP LAZİM . LUTFEN YARDİMCİ OLUN. ANA KONUDAKİ STOK ROM U DENEDİM FAKAT İSE YARAMADİ BRİCK OLDU TELEFONUM. SU AN MECBURİYETTEN ALCATEL ROMU KULLANİYORUM . LUTFEN YARDİMCİ OLURSANİZ MİNNETTAR KALİRİM . SİMDİDEN YARDİMCİ OLAN ARKADASLARİMA TESEKKUR EDERİM 'Telefon Çift Sim '
Yedeği çince menüden geri yüklemeye çalıştınmı

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: jeosalih
memo4535

memo4535

Üye
Bende onu soyledim ama

kelleci6464

kelleci6464

Üye
Evet birçok kez yukledim fakat her seferinde brick oldu . tekrar şimdiki yedeği yüklemek zorunda kaldım .

brhmstn2

Üye
arkadaşlar telefon full brick oldu hiç bir şekilde ışık falan yanmıyor pc görüyor fakat sp flash tool görmüyor tüm driverleri yeniden yükledim gene olmadı yardımcı olursanız sevin irim

memo4535

memo4535

Üye
Garantiye gonder

-LazKopaT61

Üye
ya arkadaşlar hala lollipop rom yükleyen veya bulan yokmu

tayfur422

tayfur422

Üye
KARDEŞLERİM BU KONUDA EMEĞİ GECEN HERKESE TEŞŞEKKÜR EDİYORUM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN COK İŞİME YARADI
Sorununu çözdünmü bilmiyorum bi kaç hafta böyle geç cvp verebileceğim. Yeniden kurmayı dene yada ROM yedeğini yükle
KARDEŞİM HATA YAPMISIM KUSURA BAKMA SU ANDA DÜZELDİ ROOTLU ROM BULDUM NETTE ONU YUKLEDİM BU YEDEKLEDE ORJİNALE DÖNDÜ BU KONUDA EMEĞİ GECEN HERKESE TEŞŞEKKÜR EDİYORUM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN COK İŞİME YARADI

• Beğen
Tepkiler: caneira07 ve ÇaRşI 2387
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Yüklediğim miui v6 romda radyo çalışıyor sistemden çıkardım apk yı, deneyin orjinalde çalışırsa @jeosalih konuya eklesin
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

• Beğen
Tepkiler: jeosalih

Üst Alt