jeosalih
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tamamen şans işi teknolojik aletler.ben garantiye gönderirken dokunmatik bazen algılamıyor da demiştim. ancak garantiden geldi hala aynı sıkıntı var. oyun oynarken ilk başta sorun nüksediyor tuş kilidine alıp tekrar açtığımda sıkıntı gidiyor. sorun yazılımla düzelebilir bence ama malesef telpadan bi umudum yok :S
Dokunmatik için servis formunda bir ibare var mıaynen ama garantininde sebebi bu değilmi. ben bir sorun belirtiyorsam ya çözeceksin yada değiştireceksin :S
sabrın var ise bir kere daha yolla. 3. yollamanda değişim talep et yapmazlarsa servis formları ile birlikte tüketici hakları mecbur yaptırıryok kendin yazıyorsun onlar bakıyor. benm garanti formunda keypad arız yazıyordu onların yazıdıgında. ancak değişen parçalarda sadece kasa yazıyordu.
Çinden gelecekse kalsınçinden getirtebilirsin ebay da bir bak istersen
telefon da çinden gelmeÇinden gelecekse kalsın
Tamam , telpaya ne yazsam gönderin bakalım diyorDiscovery 1 için yapıyorlardı ücretsiz forumda okumuştum. Telpaya bi sor yine de
sabrın var ise bir kere daha yolla. 3. yollamanda değişim talep et yapmazlarsa servis formları ile birlikte tüketici hakları mecbur yaptırır
Artık bunu kullanırızBu arada beyler yeni twrp recovery çok hoşuma gitti ya özellikle otg diski görmesi. Tavsiye ediyorum mobile uncle tools ile yükleyin bi
Ben bidaha orjinal veya çince recovery yüklemem. sen kurdun muArtık bunu kullanırız
HAyır henüz değilBen bidaha orjinal veya çince recovery yüklemem. sen kurdun mu
Ondan kesin emin değilim denemediğim birşeyi konuya eklemek istemiyorum. Bu arada yeni rom var link atabilirim özelden denemek isteyen var mı?Konuya şu root dosyalarını silme anlatımıda eklenebilir mesela
HAyır henüz değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?