GM Discovery 2 Discovery 2 [Rom, Recovery, Root, Güncelleme]

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
Tamamen şans işi teknolojik aletler.

Tepkiler: ÇaRşI 2387

sebo7

Üye
aynen ama garantininde sebebi bu değilmi. ben bir sorun belirtiyorsam ya çözeceksin yada değiştireceksin :S

Tepkiler: jeosalih
Aynen ben hep söylerim ☺

sebo7

Üye
yok kendin yazıyorsun onlar bakıyor. benm garanti formunda keypad arız yazıyordu onların yazıdıgında. ancak değişen parçalarda sadece kasa yazıyordu.

@jeosalih cihazın komple kasa değişimi kaça patlar misal benimki beyaz ben siyah istiyorum mümkünmü?

sebo7

Üye
çinden getirtebilirsin ebay da bir bak istersen

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
yok kendin yazıyorsun onlar bakıyor. benm garanti formunda keypad arız yazıyordu onların yazıdıgında. ancak değişen parçalarda sadece kasa yazıyordu.
sabrın var ise bir kere daha yolla. 3. yollamanda değişim talep et yapmazlarsa servis formları ile birlikte tüketici hakları mecbur yaptırır

sebo7

Üye
sabrın var ise bir kere daha yolla. 3. yollamanda değişim talep et yapmazlarsa servis formları ile birlikte tüketici hakları mecbur yaptırır

şuan büyük bir sıkıntı değil bugun cam koruyucu taktırayım diyorum bulursam tabi.

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada beyler yeni twrp recovery çok hoşuma gitti ya özellikle otg diski görmesi. Tavsiye ediyorum mobile uncle tools ile yükleyin bi

Tepkiler: sebo7 ve ÇaRşI 2387

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
Konuya şu root dosyalarını silme anlatımıda eklenebilir mesela

HAyır henüz değil
Ondan kesin emin değilim denemediğim birşeyi konuya eklemek istemiyorum. Bu arada yeni rom var link atabilirim özelden denemek isteyen var mı?

Ben bir süre orjinal takılıcam malum konuya tam olarak vakıf değilim

memo4535

Üye
Beyler hicbir wifi cekmiyor anlamadim
Beyler yarim saattir hic wifi cekmiyodu telefonun arkasina hizli bi sekilde vurdum geldi