handsomeguy
Üye
t20'de bu yapılabiliyorduRootsuz yedek alınmıyor , ben alırım diyorsan linki bizede at
1.Güncelleme gelsinde o önemli değileski kullandığım t20'nin rootsuz yedeklerini alabiliyordum
bunun da alınabilir.
t20'de bu yapılabiliyordu
bu telefonda yapılamaması büyük eksiklik
peki telefonun orijinal güncellemelerini nasıl almayı düşünüyorsunuz
telefonun güncellemesi şu an için var :01009T1.Güncelleme gelsinde o önemli değilhiç rootlamamış birini bulur güncel yedeği alırız
2.Servise göndeririz
Bende yok, cihazın discovery2 mitelefonun güncellemesi şu an için var :01009T
discovery 2+Bende yok, cihazın discovery2 mi
discovery 2+
Sitesinde bile göremedim güncelleme haberini
Parti farklılığından dolayı bize geçmi geliyor acaba bende hala yokLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet flash tool ile yükleniyorÇarşı 2387 cihazı root lamadan recovery yüklene bilirmi?
işaretleYedek alcam custpack i isaretleyimmi neye yarıyor?
bu yedek discovery2 için plusa olmazJeosalih simdi ben discovery 2 plus kullanıyorum telefon açılırken felan discovery 2+ DİE mi açılacak yoksa 2 diemi paylasdigin yedeği kurarsam?
aynen denedim olmadı zaten 2 plus içinde olan yedeği versen ya?bu yedek discovery2 için plusa olmaz
GM Discovery 2 - [GM Discovery 2+ TWRP Yedek ve Çeşitli Araçlar] - MaxiCepaynen denedim olmadı zaten 2 plus içinde olan yedeği versen ya?
Bunları yaptım fakat olmuyor twrp de halledemiyorum orijinal stock recovery de hallolmuyormu bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?