Gofrettin115
Üye
Güzele benziyor daha önceden gördüm bunu deniycek varsa buyursun port lanmış mı bilmiyorum sorunsuZ sa yüklerim benLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
deneyen var mı ? bunu arkadaşlar çalışır mı ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekran görüntüsü atar mısın bide nasıl yükledin fln ROM yüklemeyi 4 seneden beri biliyomda bi anlatır mısın güzel mi ROMben denedim çalışıyo ve memnunun
Discovery 2 Rootsuz Güncelleme Alabilen Rom Yedeği (Türkiye'de İlk) (Plus Telefonda Denenmedi) denmiş.
bu yedeği discovery 2 plus''a yükleyen oldu mu? sonuç nedir?
cevabın için teşekkür ederim ama anlattığın bu işlem hem zor hem de telefona zarar verebilir. açıkçası brick riskine girmeye niyeyim pek yok. hiç kimse orijinal romun yedeğini almamış mı yahu ?Plus telefonda olmuyor ama stock rom istersen benim açtığım konudan yükleyebilirsin.
GM Discovery 2 - Discovery II Stock Rom (Discovery II+ UYUMLU) Resimli Anlatım ile Kurulum - MaxiCep
kimse elini taşın altına koymuyor kardeşim herkes bişeyleri sömürme peşindecevabın için teşekkür ederim ama anlattığın bu işlem hem zor hem de telefona zarar verebilir. açıkçası brick riskine girmeye niyeyim pek yok. hiç kimse orijinal romun yedeğini almamış mı yahu ?
haklısın kardeşim. güzel paylaşım yapılmış ama kimsenin aklına root yapmadan orijinal romun yedeğini alayım ondan sonra yayınlayayım gelmiyor. varsa yoksa karmaşık işlemlerle brick riskini göze almak.kimse elini taşın altına koymuyor kardeşim herkes bişeyleri sömürme peşinde
haklısın kardeşim. güzel paylaşım yapılmış ama kimsenin aklına root yapmadan orijinal romun yedeğini alayım ondan sonra yayınlayayım gelmiyor. varsa yoksa karmaşık işlemlerle brick riskini göze almak.
sitede bu başlığı daha önce görmüş olsaydım ben yapardım bu işi.
Millette net var üşenip upload etmiyorlar, bende yedek var ama net yokbeyler plus ın yedegi yok malesef
rootlu yedek olduğu için bu işe yaramaz.
rootlu yedek olduğu için bu işe yaramaz.
hiç kimse rootsuz bir yedek almadı mı yahu ????
Rootsuz yedek nasıl alınacak,rootlu yedek olduğu için bu işe yaramaz.
hiç kimse rootsuz bir yedek almadı mı yahu ????
O sadece datanın yani yüklü uygulamaların yedeğini alıyorKendi Orijinal Cwm sinden alınan yedek bi şekilde kullanıla bilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?