GM Discovery 2 Discovery 2 [Rom, Recovery, Root, Güncelleme]

neden orjinale dönemiyorsun
bn miui v6 yı denedim ama sevmedim güzel değil
discovery 2 nin rom sıkıntısı çok büyük
bn aynı zamanda s4 kullanıcısıyım istemediğin kadar rom var
şimdi s4 rom denedim çalışmadı jeosalih kullanıcısının verdiği romu denedim oda çalışmadı
bir tek miui çalıştı oda güzel değil

miui orjinal haliyle kullanılmıyor zaten novayla kendime göre özelleştirdim
pittecht deki discovery2 stock romu denedinmi
@jeosalih hocam

Hala güncelleme gelmedi offf dokunmatik dandik oyunlarda belli oluyor beyaz cihazım

memo4535

Üye
bence discovery 2 nin hastalıgı olacak bu dokunmatik 93 model sahinlerin karbüratör hastalıgı gibi

Tepkiler: Gofrettin115
mtk droid tool cihazimi gormuyor, hangi driver gerekli kullanan arkadaslar varmi?

memo4535

Üye
O program bu cihazi gormuyo

scahyir

Üye

Bu konuda bir gelisme var mi? Son denememden sonra Alcatel ROM da kaldim. Orjine ROM a donmek istiyorum

sebo7

Üye
5.0 için fazlamı umutluyum

İlk sayfada yazanları yapıyorum ancak supersu kodunu güncele sırasında uzunca bir süre bekliyor ve supersu kodu güncellenmedi diyor. Yardım edermisiniz ne yapmalıyım?

Yok üstat olmuyor. Anladığım kadarıyla mavi Çince program root sırasında birşey sordu oradaki seçenekle alakalı. Cpu zor telefonu rootlu gösterirken root checker rootsuz görüyor. Tekrar root yapmaya çalışınca aynı programı telefona kurmuyor. Acaba başka bir root programı kullansak olurmu, tavsiyeniz nedir.

Ben programla root atma taraftari degilim . Cwm yukleyip recoveryden supersu zip i flaslayacaksin oldu bitti

Biraz acemi olduğumuz için program kolay geliyor.araştırıp öyle yapayım Ozaman. ilgin için teşekkürler

Tepkiler: ÇaRşI 2387

Orjinal rom ile xposed gravity veya başka modüllerinden deniyen oldumu acaba? Hangi modüller çalışıyor. Gravity denedim açılmadı telefon.

Xposed versiyonu fark ediyormu modüller için.Bugün 3 kere formatladım bıktım yeniden kurmaktan. Gravity çalışa iyi olurdu zaten romda yok.