jeosalih
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sorununu çözdünmü bilmiyorum bi kaç hafta böyle geç cvp verebileceğim. Yeniden kurmayı dene yada ROM yedeğini yükleteşekkürler
cin menuden cache yaptım da alcatel olarak acıldı ve kurulum sihirbazında cok farklı hatalar verdi ne yapmam lazım ?
cin menuden cache yaptım da alcatel olarak acıldı ve kurulum sihirbazında cok farklı hatalar verdi ne yapmam lazım ?
cin menuden cache yaptım da alcatel olarak acıldı ve kurulum sihirbazında cok farklı hatalar verdi orjinal roma dönmek icin ne yapmam lazım ?
Modülleri yukledigimizde sıkıntı oluyor o modullersiz zaten ne ise yarayacak ki hocam ?Bende Xposed düzgün çalışıyor. Sadece GravityBox modülünü yükleyince telefon açılmıyor.
Sadece GravityBox modülünde sorun oluyor! Wanam Xposed gibi diğer modüller çalışıyor.Modülleri yukledigimizde sıkıntı oluyor o modullersiz zaten ne ise yarayacak ki hocam ?
Ben iki kez sadece xposed yukledigim halde brick olduSadece GravityBox modülünde sorun oluyor! Wanam Xposed gibi diğer modüller çalışıyor.
Plus mu kullanıyorsun? Ben çift simli kullanıyorum.Ben iki kez sadece xposed yukledigim halde brick oldu
Plus mu kullanıyorsun? Ben çift simli kullanıyorum.
Hocam bilmiyorum neden olduğunu. Ben ses tuşlarına basılı tutarak müzik değiştirmek için yüklemiştim ve çalışmıştı.Çift sim kart dostum xposed direk brick sorunu değil..
Yok kardeşim çift sim. Ama brick sorunu oldu bi kere
cevap için teşekkürler mobile uncle tool un recovery update bölümünde sadece kendi listesindekileri seçtiriyor SP Flash Tool ile yükledim recovery yüklendi ama busefer cihaz sd kartı görmüyor E:Can't mount /sdcard yazıp kalıyor. bu arada cihazım plus model değil çift hatlıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızGm Discovery 2 plus recovery Mobil uncle Tool ile recovery update bölümünden flaslayın. Hafıza kartına ana dizine atın.
Hangi programla rootladım?
Bendede olmuştu kendi kendine düzeldi :-)Ya bu telefon usb baglantisini sarj olarak goruyo(orjinal kablo var) naptiysam duzelmedi
Usb secenekleri falan gelmiyo
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burasi neden aktif degil usb bagli oldugu halde kafayi yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?