kardeş wp iyide adam gibi bi arayüzü yok ki metro ne b*k düzeltsin ara yüzü alalım
kardeş wp iyide adam gibi bi arayüzü yok ki metro ne b*k düzeltsin ara yüzü alalım

Not: Metro bağımlılık yapıyor. Uzun süre kullandıktan sonra insana Android Windows 95 gibi geliyor![]()
Zaten becerebilirlerse metro değişecekmiş(windows 95)Not: Metro bağımlılık yapıyor. Uzun süre kullandıktan sonra insana Android Windows 95 gibi geliyor![]()
discovery 2 mini güzel gibi duruyor ama fiyat sınırınız ne söylerseniz başka modeller de önerebilirimtamam işte ANDROİD
wp iyi ama tüm uygulamalar oyunlar olmadıktan sonra o kadar para vermenin ne yararı var![]()
Sana karşı bir şey demek istemiyorum çünkü Android bölümlerinde Wpye atılan çamuru toplasan marsa yol yaparsın bnde androidi pek sevmeyen birisi olarak wp ye çamur atmıyorum duruşu filan güzel ama örn. arkadaşlarımda var ama bnm oynadığım çoğu oyun mağazada yok diyorlar mağazasına daha fazla oyun alsalar ztn kötü hiçbir yanı kalmayacakUzatmak istemiyorum ama bu dediğin wpye karşı olan ön yargılardan birisi. Uygulama yokmuşSana karşı bir şey demek istemiyorum çünkü Android bölümlerinde Wpye atılan çamuru toplasan marsa yol yaparsın
![]()
: )))) iyi ama daha iyileri de bulunabilir dedim fiyatı biraz arttırırsan zenfone 5 ,vestel venus vb teller de alabilirsin o yüzden ne kadara alabileceğini sormuştumdiscovery 2 mini iyimi siz onu söyleyin tamam wp çok iyi
arttıramam diyorsan alabileceğin en iyi telefonu bulmuşunbütçe 600 ne fazla ne eksik