Discovery 2 Ana Konu {Root, Custom Recovery , Orjinal Recovery, Custom Rom, Stock Rom}

Sponsorlu Bağlantılar

neziri

Üye
diğerini deneyeceğim şimdi o ilk sürümü güncellemesi 01023 olan ama bunda bisürü resim ve program var bunları önce yedekleyeyim nasıl yapıcam
diğerini deneyeceğim şimdi o ilk sürümü güncellemesi 01023 olan ama bunda bisürü resim ve program var bunları önce yedekleyeyim nasıl yapıcam

memo4535

memo4535

Üye
anlamadığım zaten flash tool ile flashlayınca son sürüm olması lazım
zaten yedekteki 01025

jeosalih

jeosalih

Üye
Niye beni dinlemiyordum deneme diyorum sana. Reciveryi orijinal olanı flasla sadece orj recovery flasla. Güncelleme gelecek bence

neziri

Üye
ya çince oluyo orjinal olmuyo ki off şu yedeklemeyi anlatta diğerinde deneyeyim

jeosalih

jeosalih

Üye
Arkadaşım link verdim dropbox linki adi recovery.IMG.IMG yazıyı onu yuklicen adini sadece recovery.IMG yapip

jeosalih

jeosalih

Üye
Sen romu değil sadece recovery flaslican

memo4535

memo4535

Üye
arkadaş romu flashlamayı başardımı?

jeosalih

jeosalih

Üye
Evet rolü flasladi güncelleme gelmiyor diyor bende link verdim orj reco flasla diyorum ona flashlasa nihayi sonuç ortaya cikicak

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Baya şey olmuş babam kalkmadığı için hala deneyememiştim nolcak şimdi?

jeosalih

jeosalih

Üye
Orj recovery bi flaslasa anlicaz hatanın ne olduğunu romu flasladi açıldı tel root diyormuş ama

memo4535

memo4535

Üye
romdaki sürüm zaten 01025 değilmi?

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Çarşının tel niye açılmıyor?

jeosalih

jeosalih

Üye
Evet son sürüm yüklü nasıl root diyo anlamadim

jeosalih

jeosalih

Üye
Açilir teli sakin olup denileni yapacak sadece

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
memo4535

memo4535

Üye
büyük ihimal rom flashlanmıyor bendeki son sürümdü ondan farkedemedim heralde sadece formatlamış olabilir

neziri

Üye
ya ben yanlış yükledim şimdi sorunu çözdüm sanırım normalde çinceydi ya orjinal sürümünü yükledim şuan root demiyor
yuppiii:)))))))))))

jeosalih

jeosalih

Üye
@neziri bunu indir sadece bunu flashla allah aşkına bi güncellemeyi dene sonra. hem rom zaten son sürüm root mu yazıyo son sürümmü

jeosalih

jeosalih

Üye
ya ben yanlış yükledim şimdi sorunu çözdüm sanırım normalde çinceydi ya orjinal sürümünü yükledim şuan root demiyor
yuppiii:)))))))))))
oldu yani he son sürüm yüklü diyor dimi

neziri

Üye
diğerindede yapıcam yedekleme nasıl yapıcam

jeosalih

jeosalih

Üye
hangi recovery ile
diğerindede yapıcam yedekleme nasıl yapıcam
titanium backup var onu indir o programları ytedekler resimleride sen yedekle bilgisayara. bide arkadaşım şuan recovery çincemi? son sürüm yüklü mü diyor hatayı nerede yapmışsın

Üst Alt