jeosalih Üye Bidaha okuyarak yap. Format attım sadece romu yuklemedin ondan öyle oldu ROM yukleme kısmını yap dosyaları tanıt format atmadan download de bekle teli bağla olacak
Bidaha okuyarak yap. Format attım sadece romu yuklemedin ondan öyle oldu ROM yukleme kısmını yap dosyaları tanıt format atmadan download de bekle teli bağla olacak
nis1382 Üye açılmıyor telefon. 4 kez denedim ama olmadı. güç tuşuna basınca açılmıyor artık. eksik birşeyde yaptığımı sanmıyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız resimde görüldüğü gibi şeçtiklerim
açılmıyor telefon. 4 kez denedim ama olmadı. güç tuşuna basınca açılmıyor artık. eksik birşeyde yaptığımı sanmıyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız resimde görüldüğü gibi şeçtiklerim
YaşlıTaşCocuk54 Üye Konu Sahibi memo4535' Alıntı: Arkadaşlar neden yapamiyor ki anlamadim ben @jeosalih hangi recovery var icinde konunun Genişletmek için tıkla ... Bende yapmaya çekindim kimse yapamıyor diyr[emoji52]
memo4535' Alıntı: Arkadaşlar neden yapamiyor ki anlamadim ben @jeosalih hangi recovery var icinde konunun Genişletmek için tıkla ... Bende yapmaya çekindim kimse yapamıyor diyr[emoji52]
YaşlıTaşCocuk54 Üye Konu Sahibi memo4535' Alıntı: Sorun tamamen recovery den kaynaklaniyor Genişletmek için tıkla ... 20mb lık bir recovery var o orjinali 7mb lık çince olan
memo4535' Alıntı: Sorun tamamen recovery den kaynaklaniyor Genişletmek için tıkla ... 20mb lık bir recovery var o orjinali 7mb lık çince olan
YaşlıTaşCocuk54 Üye Konu Sahibi memo4535' Alıntı: Konunun içindeki hangisi Genişletmek için tıkla ... Bunu ancak @jeosalih yada indiren birileri bilebilir
memo4535' Alıntı: Konunun içindeki hangisi Genişletmek için tıkla ... Bunu ancak @jeosalih yada indiren birileri bilebilir
YaşlıTaşCocuk54 Üye Konu Sahibi nis1382' Alıntı: 7 mb lik olan var Genişletmek için tıkla ... O çince recovery bak benim videoyu izleyin ilk sayfada en alttaki videoyu ordada söylügom izleyin
nis1382' Alıntı: 7 mb lik olan var Genişletmek için tıkla ... O çince recovery bak benim videoyu izleyin ilk sayfada en alttaki videoyu ordada söylügom izleyin
YaşlıTaşCocuk54 Üye Konu Sahibi nis1382' Alıntı: 7 mb lik olan var Genişletmek için tıkla ... 20 mblık orjinal recoveryi flashla açılması lazım
nis1382' Alıntı: 7 mb lik olan var Genişletmek için tıkla ... 20 mblık orjinal recoveryi flashla açılması lazım