YaşlıTaşCocuk54 Üye Konu Sahibi memo4535' Alıntı: o değilde bu telefon için ilk stock romu biz üretmiş olacağız Genişletmek için tıkla ... Insallah
memo4535' Alıntı: o değilde bu telefon için ilk stock romu biz üretmiş olacağız Genişletmek için tıkla ... Insallah
sebo7 Üye memo4535' Alıntı: kardeş yedegin zipsiz hali kaç mb? Genişletmek için tıkla ... 677 mb zipli 305 mb
YaşlıTaşCocuk54 Üye Konu Sahibi Bilgisayarda da babam var simdi telefonu da yasaklanmıştı bana custom recoveryi yüklemek icin kalkmasını beklicem mecbur
Bilgisayarda da babam var simdi telefonu da yasaklanmıştı bana custom recoveryi yüklemek icin kalkmasını beklicem mecbur
jeosalih Üye 800 MB dan az olacak ben aldım çünkü. Seninki kişisel verilerinde yedeklendiginfen okadar
YaşlıTaşCocuk54 Üye Konu Sahibi Ee bu telpa bize yeni rom flashlayip gönderiyor guya gene rootlu diyor bakalım şimdi ne olcak ulan telefonun sorunlarıyla uğraşmamışlardır bu root işi ile uğraştıklari kadar
Ee bu telpa bize yeni rom flashlayip gönderiyor guya gene rootlu diyor bakalım şimdi ne olcak ulan telefonun sorunlarıyla uğraşmamışlardır bu root işi ile uğraştıklari kadar
sebo7 Üye şimdi ben bu telefonu root yapıp sonra Lolipop güncellemesi geldiğinde back up yapsam L güncellemesi gelirmi acep çok merak ediyorum )
şimdi ben bu telefonu root yapıp sonra Lolipop güncellemesi geldiğinde back up yapsam L güncellemesi gelirmi acep çok merak ediyorum )
ÇaRşI 2387 Üye sebo7' Alıntı: şimdi ben bu telefonu root yapıp sonra Lolipop güncellemesi geldiğinde back up yapsam L güncellemesi gelirmi acep çok merak ediyorum ) Genişletmek için tıkla ...
sebo7' Alıntı: şimdi ben bu telefonu root yapıp sonra Lolipop güncellemesi geldiğinde back up yapsam L güncellemesi gelirmi acep çok merak ediyorum ) Genişletmek için tıkla ...
jeosalih Üye Beyler bunu deneyince site ismi ile sifrelensin. Güzel bir anlatım ve emeği geçenler rarın içinde olsun bence
Beyler bunu deneyince site ismi ile sifrelensin. Güzel bir anlatım ve emeği geçenler rarın içinde olsun bence
YaşlıTaşCocuk54 Üye Konu Sahibi jeosalih' Alıntı: Beyler bunu deneyince site ismi ile sifrelensin. Güzel bir anlatım ve emeği geçenler rarın içinde olsun bence Genişletmek için tıkla ... Emeği geçenleri falan ekliycem bi deneyekde
jeosalih' Alıntı: Beyler bunu deneyince site ismi ile sifrelensin. Güzel bir anlatım ve emeği geçenler rarın içinde olsun bence Genişletmek için tıkla ... Emeği geçenleri falan ekliycem bi deneyekde