ÇaRşI 2387 Üye YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Başka biri lazım teli rootlu olmayan o zaman Genişletmek için tıkla ... Ve mümkünse bu işlerden anlayan
YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Başka biri lazım teli rootlu olmayan o zaman Genişletmek için tıkla ... Ve mümkünse bu işlerden anlayan
jeosalih Üye la adamı küstürceniz şimdi konuyu okuyo şimdi zate siz eniyisi benim yedeği yükleyin bu iş biraz uzun sürecek ömür yetmeyebilir
la adamı küstürceniz şimdi konuyu okuyo şimdi zate siz eniyisi benim yedeği yükleyin bu iş biraz uzun sürecek ömür yetmeyebilir
YaşlıTaşCocuk54 Üye Konu Sahibi jeosalih' Alıntı: la adamı küstürceniz şimdi konuyu okuyo şimdi zate siz eniyisi benim yedeği yükleyin bu iş biraz uzun sürecek ömür yetmeyebilir Genişletmek için tıkla ... Banane ya kalsın telefon öyle çalışmıyor mu sanki
jeosalih' Alıntı: la adamı küstürceniz şimdi konuyu okuyo şimdi zate siz eniyisi benim yedeği yükleyin bu iş biraz uzun sürecek ömür yetmeyebilir Genişletmek için tıkla ... Banane ya kalsın telefon öyle çalışmıyor mu sanki
jeosalih Üye YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Banane ya kalsın telefon öyle çalışmıyor mu sanki Genişletmek için tıkla ... la madem öyle dün gece beni niye uğraştırdınız okadar format at geri yükle recovery cart curt.
YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Banane ya kalsın telefon öyle çalışmıyor mu sanki Genişletmek için tıkla ... la madem öyle dün gece beni niye uğraştırdınız okadar format at geri yükle recovery cart curt.
jeosalih Üye ÇaRşI 2387' Alıntı: Bu arada tekrar tesekkurler dünkü güncel yedek için @jeosalih Genişletmek için tıkla ... önemli değil kardeş. işinize yarasın yeter.
ÇaRşI 2387' Alıntı: Bu arada tekrar tesekkurler dünkü güncel yedek için @jeosalih Genişletmek için tıkla ... önemli değil kardeş. işinize yarasın yeter.
memo4535 Üye Şu anda @sebo7 nin elinde bütün malzemeler hazir tamam da suan neresinde yani recovery falan yükledi mi?
Şu anda @sebo7 nin elinde bütün malzemeler hazir tamam da suan neresinde yani recovery falan yükledi mi?
memo4535 Üye ÇaRşI 2387' Alıntı: Bişey soracam radyo kullanabilen varmı bu cihazda Genişletmek için tıkla ... 001025 den sonra radyo kullanilmiyormus
ÇaRşI 2387' Alıntı: Bişey soracam radyo kullanabilen varmı bu cihazda Genişletmek için tıkla ... 001025 den sonra radyo kullanilmiyormus
ÇaRşI 2387 Üye memo4535' Alıntı: Şu anda @sebo7 nin elinde bütün malzemeler hazir tamam da suan neresinde yani recovery falan yükledi mi? Genişletmek için tıkla ... Daha recovery yükleyemedi
memo4535' Alıntı: Şu anda @sebo7 nin elinde bütün malzemeler hazir tamam da suan neresinde yani recovery falan yükledi mi? Genişletmek için tıkla ... Daha recovery yükleyemedi
jeosalih Üye memo4535' Alıntı: Şu anda @sebo7 nin elinde bütün malzemeler hazir tamam da suan neresinde yani recovery falan yükledi mi? Genişletmek için tıkla ... yok kardes flash tool teli görmüyomus
memo4535' Alıntı: Şu anda @sebo7 nin elinde bütün malzemeler hazir tamam da suan neresinde yani recovery falan yükledi mi? Genişletmek için tıkla ... yok kardes flash tool teli görmüyomus