Diş teli takacağım kullananlar bi gelebilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fLuke!

fLuke!

Üye
    Konu Sahibi
Diş teli takacağım kullananlar bi gelebilir mi?
Evet arkadaşlar 15 yaşındayım fazla geç olmadan takayım dedim.12 yaşındayken bi süre damak takmıştım ama çıkarıp attım.Sürekli salyalar akıyordu o damaktan.bu sefer sabit tel takacağım.üst üste herhangi bi dişim yok ama parmak emmeden dolayı ön dişlerim öne biraz eğik arkadakilerse hafiften içe eğik.:d:Kullananlar bi yorum yaparsa en azından yaşayacaklarımı tahmin etme şansım olur.Kanal tedaviside yeni bitti korkularımı azda olsa yendim ama acıya pek dayanamam.Heleki diş ağrısına.
*Nasıl oluyorsa dişlerim birbirine simetrik.:d: :d:
sağlık köşesine açmadım yorum bekliyorum sadece.

paradox07

paradox07

Üye
Ben de dişlerimi yaptırmak istiyorum ya çarpık çarpık bi kaç tanesi.yaşım da baya ileride ama bilmiyorum artık nasıl olacak.21 yaşındayım tel düzeltir mi dişlerimi?

• Beğen
Tepkiler: fLuke!
sadece35

sadece35

Üye
Hacı telde bi olay yok ama sonrası kötü...:naughty:

Bir kere dişini 2 gün fırçalamasan teller ve agzın at büllügü gibi kokuyor--Sebebi teller:oke:

Sonra milletin dalgası var telli baba falan:ah

Kendim de kullandım genelde kullanan arkadaşların şikayeti bu yönde:ehe

Bide şu yönden düşünelim tel takıyoz ya hala hazırbez taksaydık:d:

• Beğen
paradox07

paradox07

Üye
O dediğin dalga geçmelerin olacağını düşünmüyorum.koskoca adam olduk üniversitedeyiz,zaten olgun adamlar o lafı söylemez :)

• Beğen
Buraxlive

Buraxlive

Üye
fLuke!

fLuke!

Üye
    Konu Sahibi
Ben de dişlerimi yaptırmak istiyorum ya çarpık çarpık bi kaç tanesi.yaşım da baya ileride ama bilmiyorum artık nasıl olacak.21 yaşındayım tel düzeltir mi dişlerimi?

Araştırmalarıma göre:d: tel için yaş yokmuş.Her yaşta yapılabiliniyormuş yani.

- - - Eklendi - - -

Birinin bişey diyeceğini sanmam.Bizim okulda dolu tel takan var.

Lenneth

Üye
Benim dogustan 2 tane disim eksik, o yuzden dis teli takiyorum yillardir. Dislerim birbirlerinin yerine kayiyor yoksa.

Adam teli ilk taktiginda abartmiyorum 2 gun toplasan 5 saat uyuyamadim agridan, sanki biri butun dislerimi sokmus, ters keskin kismini cevirip ete geri saplamis gibiydi. O hafta 5 kilo verdim haliyle corba disinda bir sey yiyip icemedigim icin.

Onun disinda bazi yerleri gerdiginde hafif agrilar oldu ama ilk takilisini hic unutmuyorum. Belki benim disci ilk seferde fazla abandi bilemiyorum.

• Beğen
fLuke!

fLuke!

Üye
    Konu Sahibi
Benim dogustan 2 tane disim eksik, o yuzden dis teli takiyorum yillardir. Dislerim birbirlerinin yerine kayiyor yoksa.

Adam teli ilk taktiginda abartmiyorum 2 gun toplasan 5 saat uyuyamadim agridan, sanki biri butun dislerimi sokmus, ters keskin kismini cevirip ete geri saplamis gibiydi. O hafta 5 kilo verdim haliyle corba disinda bir sey yiyip icemedigim icin.

Onun disinda bazi yerleri gerdiginde hafif agrilar oldu ama ilk takilisini hic unutmuyorum. Belki benim disci ilk seferde fazla abandi bilemiyorum.

Gerçekler acıdır yani.:d:

paradox07

paradox07

Üye
Dalga geçen olsa da pek takmam ben :) bak şimdi korkmaya başladım ağrı falan deyince :) diş ağrısı hiçbir şeye benzemiyor ya

sadece35

sadece35

Üye
Dalga geçen olsa da pek takmam ben :) bak şimdi korkmaya başladım ağrı falan deyince :) diş ağrısı hiçbir şeye benzemiyor ya

Ondan kolay ne var ..

Yakınında varsa kamyoncu al yanına bir pamuk biraz fren hidrolik yağı iste pamugu ban biraz dişine koy :naughty:

Alay etmiyorum denedim,denettirdim,gördüm:oke:

MaxipmaN

Üye
bende şubattan beri var ön diş öne doğru gelmişti düzeldi ama tedavi hala devam ediyo sol azı dişlerinin üzerine diş etleri indi(aklımı kaçırcam) nedendir bilinmez

• Beğen
fLuke!

fLuke!

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Yunkaai

Yunkaai

Üye
Ondan kolay ne var ..

Yakınında varsa kamyoncu al yanına bir pamuk biraz fren hidrolik yağı iste pamugu ban biraz dişine koy :naughty:

Alay etmiyorum denedim,denettirdim,gördüm:oke:

Mazot dökseydin :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bence en kötü yanı kola içememek :D

bu arada dünde 12 yaşında biri profilinde 22 yazmıştı bu da hayırdır nedir bu geçlerin 22 yaş takıntısı :D

lolaman

lolaman

Üye
bence en kötü yanı kola içememek :D

bu arada dünde 12 yaşında biri profilinde 22 yazmıştı bu da hayırdır nedir bu geçlerin 22 yaş takıntısı :D
12 yaşındaki çocukları bıçaklıyorlar kendini tehlikede hissetmemek içindir :D 21 yazas ters çevirip bıçaklardı millet oda 22 yazar :D

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Del Rey

Del Rey

Üye
Benim de dişlerim çok hafif bozuk. Birkaç tanesi çok az eğik. Diş teliyle bunları geçirmeden önce dişçide derin bakım yapıp, dişleri lazerle beyazlatıp öyle takmayı düşünüyorum.

lolaman

lolaman

Üye
Benim de dişlerim çok hafif bozuk. Birkaç tanesi çok az eğik. Diş teliyle bunları geçirmeden önce dişçide derin bakım yapıp, dişleri lazerle beyazlatıp öyle takmayı düşünüyorum.
Lazer diyince aklıma nedense son durak 5 geliyor izledinizmi bilmem :D.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Bende diş doktoruna gidicem. büyük ihtimalle tel takacaklar. Diş teli taktırmakta fayda var 1-2 sene telle durursun ama sonra ömür boyu sağlıklı dişlerle gezersin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...