Öğrenmek başka meslek olarak yapmak başka . Millet yazılım müh. Daha iyi para veriyor diyor :/Diş hekimliği tabikide bilgisayarını kendinde öğrenebilirsin.
Önce para
basit bir örnek vereyim diş taşı temizliğine bile 250 tl alan bir dişcim var gerisini sen düşün , yazılımı kendin merakından zaten öğrenirsin kesinlikle diş hekiminde daha fazla var...Arkadaşlar bilgisayara merakım daha çok . Bunun yanında hangisinin daha çok para getirdiği konusunda da bilgi verirseniz sevinirim .Hangisinin önü açıktır ?

Kardeş diş hekimliğine git yazılıma gitme hem önümden biri daha eksilmiş olur. Yazılıma ben gideceğim![]()
sana inat gidesim geldi[emoji14]Şaka maka diş hekimliğine gidebiliyorsan ve seviyorsan önceliğini ona ver bence çünkü yazılım mühendisliğinde bilgisayarın başında saatlerin gidecek gözlerine zararsana inat gidesim geldi[emoji14]
Bilgisayarla uğraşmayı , oynamayı seviyorum . Ama orada oynamayacağımı tahmin ediyorum [emoji17] Diş hekimliği de babamın mesleği hazır yer (kendi iş yeri) daha kolay olacak tuttursam ama milletin ağzıyla uğraşasım da gelmiyor [emoji13] ne bileyim işteŞaka maka diş hekimliğine gidebiliyorsan ve seviyorsan önceliğini ona ver bence çünkü yazılım mühendisliğinde bilgisayarın başında saatlerin gidecek gözlerine zarar