Galaxy S3 i9300 Dirty Unicorns 4.4.4 [v7.8]

Sponsorlu Bağlantılar

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Roma yüklemeye korkuyorum daha önce böyle birşey yapmadım ilk olacak yani bir hata olsa yardımcı olabilirsiniz birde sonradan orjinal Roma dönebilirmiyim?
Telefonunuz rootluysa nandroid yedeği alın.Böylece eğer bir sıkıntı olursa o yedekten direk en son kullandığınız roma dönersiniz.Ama eğer atlamadan ve düzgün biçimde yaparsanız hiçbir sıkıntı çıkmaz.Herşeyden önce yedeklerinizi mutlaka alın.

kLaks

Üye
Rootlu değil sizce rootlamalımıyım Üstad :)

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rootlu değil sizce rootlamalımıyım Üstad :)
Şöyle söyleyeyim;eğer telefonu fazla kurcalıyorsan root gerektiren uygulamaları kullanmak istiyorsan rootlamakta bir sakınca yok.Ama riskleri olduğunu da unutmaman ve bilinçli olarak kullanman lazım.Böyle bir gerekçen yoksa stock halde kalması daha mantıklı.

Son düzenleme:

kLaks

Üye
Şöyle söyleyeyim;eğer telefonu fazla kurcalıyorsan root gerektiren uygulamaları kullanmak istiyorsan rootlamakta bir sakınca yok.Ama riskleri olduğunu da unutmaman ve bilinçli olarak kullanman lazım.Böyle bir gerekçen yoksa stock halde kalması daha mantıklı.
Saatlerdir uğraşıyorum galiba sonunda oldu :) ama orjinal rom'u alamadım ne yapmalıyım ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Joker
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Saatlerdir uğraşıyorum galiba sonunda oldu :) ama orjinal rom'u alamadım ne yapmalıyım ?
Dostum ben sana dün yazmıştım ama gelmemiş sanırım.Sorunun çözülmesine sevindim.Orijinal romu alamadım derken ?

kLaks

Üye
Habl
Dostum ben sana dün yazmıştım ama gelmemiş sanırım.Sorunun çözülmesine sevindim.Orijinal romu alamadım derken ?
Hani demiştiniz ya root atmadan önce telefonun kendi rom unu kopyala diye inu yapamadım işte , ama ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum rom çok hoşuma gitti baya seri ve güzel teşekkürler :)

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HablHani demiştiniz ya root atmadan önce telefonun kendi rom unu kopyala diye inu yapamadım işte , ama ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum rom çok hoşuma gitti baya seri ve güzel teşekkürler :)
Samsung tools ile efs yedegini alin baska bir seye ihtiyac yok.Rica ederim keyifli kullanimlar :)

photos_dreams

Üye
Yardımcı olursanız çok sevinirim şu an çok memnunum ama ses yükseltmek istiyorum baska kernel mi yüklemem lazım öyleyse hangi kernel yükleme liyim

kLaks

Üye
İlk olarak teşekkürler, birde birşey soracağım youtube , google chrome v.s gibi yerlerde video izleyemiyorum donuyor telefon ne yapmam gerek ?

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yardımcı olursanız çok sevinirim şu an çok memnunum ama ses yükseltmek istiyorum baska kernel mi yüklemem lazım öyleyse hangi kernel yükleme liyim
Açıkçası çok bilgim yok ses konusunda.Boeffla kernel iyidir yedeklerinizi alıp deneyebilirsiniz.
İlk olarak teşekkürler, birde birşey soracağım youtube , google chrome v.s gibi yerlerde video izleyemiyorum donuyor telefon ne yapmam gerek ?
Anladığım kadarıyla gapps doğru yüklenmemiş.Doğru gapps'ı tekrar indirip kurun.Açılınca kapatın ve tekrar kurun.Temizlikleri yapın.Telefon açıldığında hata kalmamış olması lazım.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

kLaks

Üye
Hmm ama bu zamana kadar böyle bir durum yoktu yani birden çıktı ve reboot dedikten sonra normal hale döndü genede gappsı tekrar yükleyeyimmi ?

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hmm ama bu zamana kadar böyle bir durum yoktu yani birden çıktı ve reboot dedikten sonra normal hale döndü genede gappsı tekrar yükleyeyimmi ?
Bu romu kullandığım süre içerisin de hiçbir kasma ve donma yaşamadım.Benim tavsiyem tekrar temiz bir kurulum yapman.Yedeklerini alıp tekrar kurabilirsin.Ama böyle kullanırım diyorsan gerek yok kuruluma.

kLaks

Üye
Bu romu kullandığım süre içerisin de hiçbir kasma ve donma yaşamadım.Benim tavsiyem tekrar temiz bir kurulum yapman.Yedeklerini alıp tekrar kurabilirsin.Ama böyle kullanırım diyorsan gerek yok kuruluma.
Şimdi senin yaptığınla benim yaptığım bir olmaz galiba dnset programını indirdikten sonra oldu herşey sildim bi tekrar başlattım donma falan kalmadı yani ama bir daha olursa iyice okuyup rom atarım üstad teşekkürler tekrar rom çok iyi özellikle On-The-Go Mode çok hoşuma gitti :DHa üstad bu rom'un radyosu yokmu ?

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi senin yaptığınla benim yaptığım bir olmaz galiba dnset programını indirdikten sonra oldu herşey sildim bi tekrar başlattım donma falan kalmadı yani ama bir daha olursa iyice okuyup rom atarım üstad teşekkürler tekrar rom çok iyi özellikle On-The-Go Mode çok hoşuma gitti :DHa üstad bu rom'un radyosu yokmu ?
Rica ederim keyifli kullanımlar.Malesef fm radyo yok.Kırılan linkler yenilenmiştir.

Üst Alt