Aligzl94
Üye
-
Konu Sahibi
-
Görüşün nedir dostum
Aslında böyle bir konu açmamın nedeni 2 yıl boyunca din dersimize ateist hocanın girmesiydiYapabilir ama yanlış bilgi vermesi açısından tehlikeli olur
yanlış bilgi verdiği oldu mu fark ettin mi?Aslında böyle bir konu açmamın nedeni 2 yıl boyunca din dersimize ateist hocanın girmesiydi. Tabi ateist olduğunu 5-6 yıl sonra öğrendim.
Yok tek faulü vardı. O da örneğin sınıfın silgisi sürekli yan sınıflar tarafından alınır kaybedilir di o da bidaha allahın oğlu gelse o silgiyi vermiceksin demiştiyanlış bilgi verdiği oldu mu fark ettin mi?
Peki bu cümlede bir çelişki yok mu?Yok tek faulü vardı. O da örneğin sınıfın silgisi sürekli yan sınıflar tarafından alınır kaybedilir di o da bidaha Allah'ın oğlu gelse o silgiyi vermiceksin demişti
Yok öyle din karşıtı bişey söylediğini hatırlamıyorum. Kitaptan işlerdi dersleri zaten. Dediğim gibi anca 4-5 yıl sonra öğrenebildim ateist olduğunuMüfredata uyup görevini ifa ettiği sürece sıkıntı olmasa gerek.
Sorun yok o vakitYok öyle din karşıtı bişey söylediğini hatırlamıyorum. Kitaptan işlerdi dersleri zaten. Dediğim gibi anca 4-5 yıl sonra öğrenebildim ateist olduğunu
Ne gibi. Eğer kullandığı cümleden bahsediyorsan onu din derainde söylediğini söylemiyorumhe tamam o zamanPeki bu cümlede bir çelişki yok mu?
Sanmıyorumbelkid e sonradan ateist olurneden olmasınki
O daha çok allah yoksa siz kime inanmıyorsunuz muhabbetine benzediAnladım onu zaten, demek istediğim Allah'ın varlığına inanmayan bir kişinin, Onun oğlu olduğu düşüncesini nereden çıkarttığıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?