Dinden Çıkaran 99 Hareket...

Sponsorlu Bağlantılar

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
FanaTürk' Alıntı:
Allah ile müslüman arasındaki din de seni ilgilendirmez. :ok2:

Bu konuyu sildirebilirsin belki ama müslümanların içindeki Allah sevgisini kolay kolay silemezsin. :cooll:
Sadece "pes" diyorum...:nono:

..::Riddick::..

Üye
DeRMaNTeS' Alıntı:
Sadece "pes" diyorum...:nono:

arkadaş isteyen istedigine inansın nereye geldi konu .. neredeyse kim daha müslümün onu tartışacaz :ah:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
..::Riddick::.. biz onun inancına karışmıyorsak o da bizimkisine karışmasın. Kendisi açık açık ifade ediyor din konusunda sorunları olduğunu. O sorun yaşıyor diye koskoca bir site dinden mahrum mu kalsın? Madem sorunu var; yazmasın böyle konulara cevap. Ortalığı karıştırıp; konuyu kapattırmak da neyin nesi?

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
FanaTürk' Alıntı:
..::Riddick::.. biz onun inancına karışmıyorsak o da bizimkisine karışmasın. Kendisi açık açık ifade ediyor din konusunda sorunları olduğunu. O sorun yaşıyor diye koskoca bir site dinden mahrum mu kalsın? Madem sorunu var; yazmasın böyle konulara cevap. Ortalığı karıştırıp; konuyu kapattırmak da neyin nesi?
-İnanıyorsun/inanmıyorsun tarzında bir şey söylemedim + ima etmedim.İnancına dil uzatmışta değilim.Karışmış hiç değilim...
-Ne sorunum varmış, anlayamadım.Kaldı ki senden daha dindar bir insan bile olabilirim...
-Ben istedim diye konu kapanmaz, site babamın malı değil, ben de padişah torunu değilim.Ben yöneticilere konunun kapatılması için değil, konuya dikkat çekip incelenmesi dileğiyle başvururum.
-Ortaliği karıştırmadım, gayet medeni bir dille eleştirdim.Amacından saptırıp kişiselleştiren sen oldun ne yazık ki...:box:

omayra

Üye
Dinden çıkma sebeplerini tek tek saymaya kalkarsak, içinden çıkamayız. Kuran-ı Kerim'de zaten uyulması gereken tüm kurallar sayılmış ve bunlardan herhangi birini inkar etmek dinden çıkma sebebidir.
Ayrıca listeye baktığımda, dinden çıkma sebebi olarak sayılan bazı unsurların çok somuta indirgendiğini görüyorum. Bu kadar somut örneklerle bir kişinin dinden çıkacağını iddia etmek fazla kibirli bir yaklaşım bana göre.
Ayrıca böyle bir forum sitesinde herhangi birimizin din konusunda (kaynak göstermeden) ahkam kesecek kadar yetkin ve bilgili olduğunu düşünmediğim gibi; dini konularda tartışmanın yerinin burası olmadığını düşünüyorum. Unutmayalım ki, dini konularda bilgisizce yapılan her tartışma bazı arkadaşlarımızı inkara (bir başka değişle küfre) sevk edebilir. İyilik yapayım derken kötülük yapmış olabiliriz.

FanaTürk

FanaTürk

Üye
DeRMaNTeS' Alıntı:
Kaldı ki forumda her zaman bu tür konulara tepkili olmuşumdur, bilen bilir:huhu:

Bu tür konuların açılmasına katlanamadığını kendi ağzınla söylemişsin.

DeRMaNTeS' Alıntı:
Tekrar söylüyorum bu benimle Tanrı arasındadır seni ilgilendirmez...

Ayrıca Tanrı inancı başkadır; Allah inancı başka! Öyleyse sen bizim Allah inancımızla ilgili konulara cevap yazmazsan sevinirim.

Üye
omayra' Alıntı:
Dinden çıkma sebeplerini tek tek saymaya kalkarsak, içinden çıkamayız. Kuran-ı Kerim'de zaten uyulması gereken tüm kurallar sayılmış ve bunlardan herhangi birini inkar etmek dinden çıkma sebebidir.
Ayrıca listeye baktığımda, dinden çıkma sebebi olarak sayılan bazı unsurların çok somuta indirgendiğini görüyorum. Bu kadar somut örneklerle bir kişinin dinden çıkacağını iddia etmek fazla kibirli bir yaklaşım bana göre.
Ayrıca böyle bir forum sitesinde herhangi birimizin din konusunda (kaynak göstermeden) ahkam kesecek kadar yetkin ve bilgili olduğunu düşünmediğim gibi; dini konularda tartışmanın yerinin burası olmadığını düşünüyorum. Unutmayalım ki, dini konularda bilgisizce yapılan her tartışma bazı arkadaşlarımızı inkara (bir başka değişle küfre) sevk edebilir. İyilik yapayım derken kötülük yapmış olabiliriz.

olayın özeti bu teşekkürler

delimakina

Üye
neden 99tane

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşlar forumumuzda bu tip konuları tartışmayı tercih etmiyoruz

Takipçi Satın Al

Üst Alt