Dilenmenin böylesi görülmedi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SucX

SucX

Üye
    Konu Sahibi
Dilenmenin böylesi görülmedi!

Tuzla'da, TEM otoyolunda yürürken bayılma numarası yaparak aniden yola kendini atan dilenci görenleri hayretler içinde bırakıyor.

Sağa sola baktıktan sonra araçların durmayacağını fark eden dilenci, aynı hareketi defalarca tekrarlıyor. 2 saatte 85 lira toplayan dilenci, duygularını sömürdüğü sürücülerin araçlarıyla dilenme yerini değiştiriyor.

İnsanların duygularını sömüren dilencilerden Süleyman M.'nin TEM otoyolunda uyguladığı yöntem görenleri hayrete düşürüyor. Sırtındaki çuvalla yolda yürüyen Süleyman M., bayılma numarası yaparak kendini bir anda yola bırakıyor.

Yanından geçen araçların durup durmayacağını kafasını kaldırarak kontrol eden dilenci, yerde çırpınmaya başlıyor. Yerde kıvranan Süleyman M.'yi gören sürücüler, dilenciye yardım ediyor. Kimisi su ile başını yıkıyor, kimisi de "Açım, yemek yemedim" diyen dilenciye para veriyor. Yerden kalkan Süleyman M., aynı hareketi defalarca tekrarlıyor. Süleyman M., dilendiği yerleri değiştirmek için de yardım duygularını sömürdüğü sürücülerin araçlarıyla yapıyor. Dilenciye yardım için duran araçların arasında bir itfaiye aracı da dikkatlerden kaçmıyor.

İhbar üzerine olay yerine gelen zabıta ekipleri, Süleyman M.'nin riskli dilenme yolu karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Zabıtanın, "Sana yardım için itfaiye aracı bile durmuş." sözlerine dilenci: "Yüzüme su sıkmak için durdular." şeklinde ilginç bir cevap verdi. Zabıta karakoluna götürülen Süleyman M., dilencilik yapmadığı iddia etti. Yaklaşık 2 saat boyunca dilenen ve üzerinden 85 lira çıkan Süleyman M, çekim yapan basın mensubuna tepki gösterdi.

• Beğen
Tepkiler: chakır66 ve TuRkiShCowboy

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bu adama ben para veririm işte :)

Salihyet

Salihyet

Üye
ben olsam döverim..:)

tatlı çilek

tatlı çilek

Üye
Görmüş oldum.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
sirke gitse iyi para kazanır :ehe

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Akşam haberlerinde izledim. Baya gülmüştüm ya yemeğin başında... :kop:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
hahahha super yaa o ben olsam bende para veririm :D:D:D

benhjk

benhjk

Üye
eskiden benim çalıştığım yerde bi banka vardı dilenci her gün mesai bitimi gelip yerine göre 400-600 tl arsı yatırıyodu :D bende 1 ayda kazanabiliyodum anca çok gücüme gidiyordu

chakır66

chakır66

Üye
bende haberlerde izlemiştim

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
koptum :kop:

Bora

Bora

Üye
:kop2: Koptum

Cynical

Cynical

Üye
Şu zeka ve yeteneğini düzgün kullansa zaten aç kalmaz bu vatandaş ama kolaycılık kanımıza işlemiş artık...

G.se

Üye
adam ona harcadıgı enerjiyi alınteriyle parakazanmaya harcasaya

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bir daha para verirsem iki olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt