Dilek isimli kızın başından geçmiş olay

Sponsorlu Bağlantılar

ben_daha_yeniyim

Üye
düşün bul -- lan lu lunlu konuşma seviyeli ol biraz

gknky

gknky

Üye
çok hakısın lan lun fln yakışmıor

CooL'n'Quiet

Üye
    Konu Sahibi
belkide orada küfür yazıyor?
adam gibi söylesene..

ben_daha_yeniyim

Üye
adam gibi konuşsaydın belki cevap verırdım anlama geldıgını.

CooL'n'Quiet

Üye
    Konu Sahibi
canın oyun istiyor galiba?

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Dostum ortamı germeyin ve Bu tarz olaylar için lütfen Türkçe konuşalım!!!...

Ok hem ortam gerilmez boş yere...

Hemde

alaşılmadık olay kalmaz!!!... ok

Sygılar...

ve lütfen kelimelerimizi dikkatli seçelim...

LAN lı konuşmalardan kaçınalım...

gknky

gknky

Üye
bence bu tartışma bitsin ya gerek yok...
:pro:

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Ortamı germeyin....

ben_daha_yeniyim

Üye
oke oynayalım geç kaleye ben çekeyim bi şut

gknky

gknky

Üye
koptum ya :kop:

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Ağa bu ne muhabbet

Tekrar uyarıyorum ikinizide!!..

Karşılıklı Konuşma Forumda Yasaktır....

gknky

gknky

Üye
mustafa kardeş bırak naparlarsa yapsınlar laftan anlamıolar

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Ok dostum ben gerekli uyarıyı yapayım da... :(

Ya bi forum yüzünden edilen laflara bak...
:)

Neyse ....

Gknky sende oluyor mu bu sorun resimleri görebiliyor musn?

gknky

gknky

Üye
görüorm kardeşim...

CooL'n'Quiet

Üye
    Konu Sahibi
bak yeni gelen eleman..
bu sitede senden daha uzun zamandır üyeyim.Bu siteyide bu sitedekileride senden daha iyi tanıyorum.
şimdi..
200 küsur mesajlı bi üyeyi ciddiye alıp muhattap alarak zaten bir hata edioyorum.Mesaj sayısı ile olmaz bu işler diyeceksin kısmen haklısın.ancak senin yerinde bir mod veyaz uzun süredir buralarda takılan bir insan olsaydı ona göre konusurdum karsımdakini adam yerine koyardım.
2 yıla yakındır üye olduğum bu sitede henüz daha 1 kere bile uyarı almadım.kimseyle kuralların dısına cıkacak bi tartısmada bulunmadım.Eğer birgün bu forumun kurallarını ihlal edip bir üyeyle tartısacaksam bu kişi asla 200 mesajlı bi cocuk olmaz.
son raddeye gelinceye kadarda olmayacak
sana sunları söylüyorum.
bir sorunun varsada reel hayattada halledebilirz adresim telefon numaram hersey acık kimseden korkum yok
birincisi Benim actığım bir topice yazma sakın.değerli yorumunu kendine sakla ben kendi konumda senin yorumunu görmek istemiyorum.
eğer sen karısamazsın acarım diyosanda 'adam' gibi yaz.konuyla lgili yaz benimle ilgili değil.
ikinci olarak bana deli oğlan demeni hakaret sayarım yetkililerle irtibata gecerim.bir sonuc gelmezsede ne pahasına olursa olsun hakaretin Allahını görürsün.
ben seninle bundan sonra muhattab olmayacağım sende bundan sonra benimle muhattap olmicaksın. son cevap hakkını kullan.adam gibi kullan laf sokmayla alaycı tavırlarla değil

gknky

gknky

Üye
SysteMechaniC' Alıntı:
bak yeni gelen eleman..
bu sitede senden daha uzun zamandır üyeyim.Bu siteyide bu sitedekileride senden daha iyi tanıyorum.
şimdi..
200 küsur mesajlı bi üyeyi ciddiye alıp muhattap alarak zaten bir hata edioyorum.Mesaj sayısı ile olmaz bu işler diyeceksin kısmen haklısın.ancak senin yerinde bir mod veyaz uzun süredir buralarda takılan bir insan olsaydı ona göre konusurdum karsımdakini adam yerine koyardım.
2 yıla yakındır üye olduğum bu sitede henüz daha 1 kere bile uyarı almadım.kimseyle kuralların dısına cıkacak bi tartısmada bulunmadım.Eğer birgün bu forumun kurallarını ihlal edip bir üyeyle tartısacaksam bu kişi asla 200 mesajlı bi cocuk olmaz.
son raddeye gelinceye kadarda olmayacak
sana sunları söylüyorum.
bir sorunun varsada reel hayattada halledebilirz adresim telefon numaram hersey acık kimseden korkum yok
birincisi Benim actığım bir topice yazma sakın.değerli yorumunu kendine sakla ben kendi konumda senin yorumunu görmek istemiyorum.
eğer sen karısamazsın acarım diyosanda 'adam' gibi yaz.konuyla lgili yaz benimle ilgili değil.
ikinci olarak bana deli oğlan demeni hakaret sayarım yetkililerle irtibata gecerim.bir sonuc gelmezsede ne pahasına olursa olsun hakaretin Allahını görürsün.
ben seninle bundan sonra muhattab olmayacağım sende bundan sonra benimle muhattap olmicaksın. son cevap hakkını kullan.adam gibi kullan laf sokmayla alaycı tavırlarla değil

burası kimsenin şahsi yeri deil die düşünüorm ... kırmızı yazıları bidaha gözden geçir kardeş oke???:sopa:

ben_daha_yeniyim

Üye
birincisi çok saçmalıyorsun

ikincisi kimin kaç mesajlı oldugu benı ılgılendırmıyor

ucuncusu gordugum kadarıyla madem kıdemlısın utanmıyormusun lan lı lunlu konusmaya

sen once kendıne bır ıyılık yap efendi ol once kendınle muhattabı sagla bizi sevindir alay etmiyorum ben sana sokmacı geliyor.

CooL'n'Quiet

Üye
    Konu Sahibi
adam daha anlamayıp her actığım konunun içine limon sıkıyorsa daha ne yapabilirim önerin varsa bekliyorum?

gknky

gknky

Üye
alttan al dostum...

gerek yok böle yoktan yere tartışmalara

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Dostum bak bende bu siteye senden sonra üye oldum...

Bunu tarihime bakıp anlayabilrisn..

İnsanlarla polemiğe girmedim girmem de...

Ancak sana sadece şunu diyeyim bu arkadaşta senden eski bi üye site değişince şifresini kabul etmediği için şifresini yenilememiş yerine yeni den üye olmuş birisi...

Ben onu savunmuyorum...

Ama senn kullandığın cümleler hakaret içerikli zaten...

Ayrıca bu sitede herkes istediği konuya duygusunu yorumunu yapabilir bunu ne sen ne başkası engelleye bilir...

Ha sen istemiyorsan o ayrı...

Son söz Biz kardeşiz ve burası Maxicep Dostluk yeri...

Konu nereden nereye geldi yaa...

neyse dostum İkinizede ii forumlar...

Saygılar

Üst Alt