Dikkkat >>> 0.facebook

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lodark

Üye
    Konu Sahibi
Dikkkat >>> 0.facebook
Merhaba sevgili forun üyeleri;
Uzun zamandır kullandığımız 0.facebook 1 Aaralık itibariyle artık ücretli olacaktır.
(bilgi sadece vodafone kullanıcıları içindir)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Kaynağı da ben ekleyeyim bari :

Ayrıca bu gayet normal birşey aynı durum diğer operatörler içinde geçerli olacaktır. Facebook operatörler ile yıllık anlaşmalar yapar. Eğer ki facebook bu hizmeti devam ettirmeyi planlıyorsa yıl başından itibaren kısa bir süre içinde tekrar operatörlerle anlaşarak ücretsiz hale getirecektir.

----------Eklendi @ 19:00:34 ---------- Yazıldı @ 18:58:45 ----------

Benim sözümü doğrulayacak bir bilgi daha ekliyorum. Turkcell sayfasıdır sayfada 30 Aralık'a kadar geçerlidir yazmakta. Link:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
kötü oldu ya

SHS

SHS

Üye
niye aga çokk saçmaa ismi 0 ya zero ya

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Bu memlekette ücretsiz bir hizmet olmayacak mi hic? :(

• Beğen
Tepkiler: s1a2
h716043

h716043

Üye

Al sana ücretsiz bi hizmet

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Benim tahminim kısa zaman içinde facebook yine operatörlerle anlaşacaktır. Çünkü facebook için hatrı sayılır bir erişim sağlanıyor. Bana kalırsa facebook bu kişileri kaybetmek istemeyecektir.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Benim açımdan iyi olur. Telefonumu başkalarına kullandırtmaktan bıktım :D

y n s c n

y n s c n

Üye
Sonunda. Profilimdeki 0.facebook ile paylaştı yazısını gördüğüm arkadaslarımı siliyordum.. Artık böyle bi sorunum olmayacak :)

xxdama

xxdama

Üye
hacilar opera handleri kurun. tmm.beles internet

sevdimki

Üye
ben opera handler ile henüz vodafone'dan bağlanamadım. Turkcell canavar gibi giriyor

h716043

h716043

Üye
vodafone de 0.facebook.com sil yerine wap.garanti.com.tr

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;
Yağmur, çamur bedava;
Otomobillerin dışı,
Sinemaların kapısı,
Peynir ekmek değil ama
Acı su bedava;
Kelle fiyatına hürriyet,
Esirlik bedava...

E artık 0.facebook'ta parayla olsun..

Bydll

Üye
ben opera handler ile henüz vodafone'dan bağlanamadım. Turkcell canavar gibi giriyor

şuan kullandığım opera handler ayarları

http://www.ebuddy.com.php.server4.operamini.com:80

socket://www.ebuddy.com.php.server4.operamini.com:1080

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
0.facebook.com/profile.php?refid=7 ekleyin facebooktan bedava internet ister proxy ister handler konusunda yardımcı olaym

sevdimki

Üye
vodafone de 0.facebook.com sil yerine wap.garanti.com.tr

Ben sis olanını kullanıyorum. Senin dediğin ayar java olanında ve nasıl yapıldığını biliyorum. Ama ne java'dan ne de diğerinden bağlamanadım

----------Eklendi @ 14:15:12 ---------- Yazıldı @ 14:11:22 ----------

0.facebook.com/profile.php?refid=7 ekleyin facebooktan bedava internet ister proxy ister handler konusunda yardımcı olaym

Şimdi anlamadığım şu: madem foruma girebiliyorsun yani internetin var neden 0 facebook kullanıyorsun. Bi de senin verdiğin link yanlış. Facebook.com/hesap olmalı ya da onun gibi bir şey

h716043

h716043

Üye
ozaman sen turkcell olanı yüklemişsin vodafone olanı yükle yada opera turkcell mod yükle yanınada oupeng vodafone mod yükle 2 sini de kullan

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Ben sis olanını kullanıyorum. Senin dediğin ayar java olanında ve nasıl yapıldığını biliyorum. Ama ne java'dan ne de diğerinden bağlamanadım

----------Eklendi @ 14:15:12 ---------- Yazıldı @ 14:11:22 ----------

Şimdi anlamadığım şu: madem foruma girebiliyorsun yani internetin var neden 0 facebook kullanıyorsun. Bi de senin verdiğin link yanlış. Facebook.com/hesap olmalı ya da onun gibi bir şey

1-)m.facebook opera mini den yavaş oluyor 0.facebook ta öyle ama opera mobile da 0.face daha hızlı ve daha kullanışlı kısaca alışmışm
2-) öyle ekleyemıyorsn [email protected] yaz facebook ta arama yerinde orada karşına çıkar ekle maxicepten mesaj gönderemiyorm o yüzden

lord1902

Üye
Ucweb 8 de. M.facebook ucuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt