Dikkat yanarız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat yanarız
Dikkat yanarız


Milli Takımlar Baş Danışmanı Fatih Terim, ‘Bulgaristan maçında alacağımız sonuç bizi Danimarka’ya hazırlar ve ikaz eder. Danimarka maçında sahaya bir pet şişe atılır veya milli marşlarını ıslıklama olursa, play-off maçlarını dışarıda oynarız’ dedi.

Dokuz yıl sonra Milli Takımlar Baş Danışmanı olarak ay yıldızlı takımın başına dönen Fatih Terim, yarınki Bulgaristan maçı öncesi, merak edilen konulara açıklık getirdi. Kamp yapılan Polat Otel’de düzenlediği basın toplantısında söze, ‘Yeni teknik adam olmuş gibi heyecanlıyım’ diye başlayan, gruptaki hedefimizi ikinci olup play-off oynamak olarak belirleyen Terim, Danimarka maçına gelecek taraftarlara da uyarılarda bulundu.

Hedef play-off

Terim, şunları söyledi: ‘Gruptan 1 takım çıkmış. Diğer gruplar içerisinde en iyi 2. olma ihtimalimiz yok. Bize kalan tek hedef, play-off oynamak için yakalanması gereken ikincilik. Burada Danimarka karşısında mutlaka galibiyet almamız lazım. Son 3 maçın 2’sinin deplasmanda, 2’sinin güçlü takım olması işimizin kolay olmadığını gösteriyor. Kulüp ayrımı yapmadan tüm oyuncuları milli takım oyuncusu olarak bağrımıza basmalıyız.

Kale Rüştü’nün

Son Yunanistan maçında yaşanan olaylar bardağı doldurdu. Eğer Danimarka maçında sahaya bir pet şişe atılır veya milli marşlarını ıslıklama olursa, play-off maçlarını dışarıda oynarız. Birkaç kişinin yaptığı hata topluma maledilemez ama milli takıma mal edilebeliyor. Şu anda takımında forma giymeyen Rüştü bizim için önemli bir oyuncu. Volkan’ın performansı da sevindirici ama Danimarka maçında kale Rüştü’nün.

Bulgaristan maçı burada olsaydı daha iyi olurdu. Bu maçta her türlü sonuçla karşılaşabiliriz. Sonuç ne olursa olsun, bizi Danimarka maçına hazırlar ve ikaz eder. Hakan Şükür, faydalı olacağını düşündüğümüz için burada. Kaptan Bülent, sembolik olarak 5-10 dakika oynayıp, milli takıma veda edecek. Sezon başı sıkıntıları yaşayacağımızı tahmin ettik ama bu denli sakatlıklar olacağını düşünmedik.’

Bulgaristan yolculuğu

MİLLİ Takımımız, Bulgaristan ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına dün Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yaptığı idmanla başladı. Sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılan Tuncay, Necati, İbrahim Akın, Ömer, Halil ve Yıldıray’dan yoksun çalışan Milliler, hırslı göründü. Kampta olmalarına rağmen Ergün ve Tümer’in de Bulgaristan’a götürülmeyeceği öğrenildi.

Uzun bir aradan sonra tekrar ay yıldızlı takıma çağrılan Hakan Şükür, ‘Genç bir futbolcu gibi heyecanlıyım. Şimdi mutlu ve heyecanlıyım’ dedi.

Bulgaristan maçı için son kez kadroya çağrılan kaptan Bülent Korkmaz, mutluluk duyduğunu söyledi. Bülent, her şeyin bir sonu olduğunu ifade ederek, ‘Milli takımda bulunduğum süredeki tüm teknik direktörler ve ekiplerine, federasyon başkanları ve ekiplerine çok teşekkür ediyorum’ dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt