Dikkat Yakında Facebook Messenger Sesli Arama Özelliğine Kavuşacak!

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat Yakında Facebook Messenger Sesli Arama Özelliğine Kavuşacak!
Hepiniz whatsapp güncellemesinin sesli arama özelliğini merak ediyorsunuz ancak iyi haber bugün geldi.
Facebook tarafından 19 milyar dolara satın alınan whatsapp aslında satın alındı denemez whatsapp kurucusuna facebook hisselerinden 19 Milyar dolarlık hisse verildi.
Gelelim konumuzun asıl amacına facebook messenger geçtiğimiz haftalarda windows phone 8 için gelmişti ancak 4 gün önce güncellenen fb messenger android ve ios gibi sesli arama özelliğine kavuşmamıştı.
Bugün gelen haberler ise facebook un deneme aşamasında olan whatsapp beta sesli arama özelliğinin aynısı yakın zamanda windows phone 8.1 beta ile verilmesi bekleniyor yani 10 güne kadar sesli arama özelliğinin gelmesi bekleniyor.
Ayrıca facebook blue uygulamasından bilgi gelmemesi kullanıcıların kafasını karıştırmıştı iddialar ise şu yönde geldi;Facebook messengerin cortana ile tıpkı skype gibi çalışabilmesi ve notmal facebook uygulamasının güncellenerek adının blue olması iddialar arasında yer alıyor.

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: umitarig ve alasulumurat

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Hadi bakalım :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
İphone 5 ile beraber Lumia kullanmak da zor. İphone da faceye bakıyorum mesela sonrasında Lumia da bakıyorum o kadar kötü durumda ki bunu ancak karşılaştırınca anlayabiliyor insan :(

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5 ile beraber Lumia kullanmak da zor. İphone da faceye bakıyorum mesela sonrasında Lumia da bakıyorum o kadar kötü durumda ki bunu ancak karşılaştırınca anlayabiliyor insan :(

Maalesef.

Rainesto

Rainesto

Üye
Bi kerede wpyede aynı anda verseler şaşarım

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

messevim

messevim

Üye
Ben bir aydır sesli konuşabiliyorum facebook messenger üzerinden ?

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi

Windows phone 8 hem eksik hem tamamen kapalı bir işletim sistemi olduğundan bir özelliği eklemek herzaman daha zordur ve sürekli beta tester gibi test etmek gerekir ondan dolayı bu kadar gecikiyor.
Örneğin windows phone 8.1 full sürüm geldiğinde çoğu uygulama oyun güncellenecektir.
Örnek vermek gerekirse bir geliştirici atıyorum traffic racer oyunu facebookta beğen diyor linke basıyon geri basınca satın almış gözküyor ondan dolayı geliştiriciler de her oyunu wpye vermek istemiyor çünkü herhangi bir beğeni vs alamıyor ki böyle geliştirici çok var.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
messevim

messevim

Üye
Ha pardon burası wp bölümüymüş ...

byibo

byibo

Üye
sanırım kullanıcı sayılarına göre veriyorlar ayrıca bir uygulamanın yada oyunun kaç defa indirildiği verilen puana göre de değerlendiriyor olabilirler

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
sanırım kullanıcı sayılarına göre veriyorlar ayrıca bir uygulamanın yada oyunun kaç defa indirildiği verilen puana göre de değerlendiriyor olabilirler

Tamamen geliştirme sûreci vb :)

Üst Alt