DIKKAT!!! vusial rodyodan türkçe radyoları sınırsız hatasız prolemsiz dinleyin yüzde yüz calışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

mitat03

mitat03

Üye
    Konu Sahibi
DIKKAT!!! vusial rodyodan türkçe radyoları sınırsız hatasız prolemsiz dinleyin yüzde yüz calışıyor
kendim uğraşlarım sonucunda bazı bir takım düzeltmelr sonucunda sorunsuz internet üzerinden türkce radyo dinleme keyfini yaşayın size sadece vermiş olduğum prgramı tellefonunuza kurmak kalıyoo iyi günlerde kullanın :))

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: afatsu, buscaglia, prenseskiz ve 6 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
paylaşımlarımıza ön izleme koyalım lütfen..

efe85

Üye
Kardes emegine sağlık..Peki yeni kanal nasıl ekleyebiliriz buna?Bende radyo adresleri var.Ancak xplore ile adreslerin bulundugu dosyanin icine yapıstırdım.Ancak kodlama felan yaplması gerekıyor heralde.Tam olarak elimdeki kanal adreslerini de eklemek ıcin ne yapmam gerekiyor...Teşekkurler

ersin-ce

Üye
arkadsım emegine ellerine saglık internetimde ücretsizdi cok ii oldu cok sağol

kaya68100

kaya68100

Üye
emeğine sağlık..Güzel paylaşım..Yeni frekansları nasıl ekleyebiliriz.
Detaylı bir şekilde tarif edilirse
daha güzel olacak.

Dolu07

Dolu07

Üye
konuyu açıp gidiyorsunuz :nono:

kaya68100

kaya68100

Üye
Bulgay kardeş.Bu yeni eklediğin program radyoların çoğunu
çalmıyor.öncekinde az kanal vardı hepsi çalıyordu.Bence önceki programa radyo ekle.Yada nasıl ekleye biliriz.
Eyvallah.

mitat03

mitat03

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ilk öncelikle bu işin mucidi düzenlemesini yapan benim bulgay kardeş benden alıntı yapmış ve içine sadece benden fazla radyo kanallarıni koymuş yani kopya çekmiş kendinin yaptığıni geliştirdigini sanıyor ama olsun ben size detaylı bir şekilde kanalların nasıl ekleyeceğinizi anlatıcam saygılarımla

--------------- Ekleme ---------------

Yakında sizlere farklı programlar sunacağım üzerinde çalışıyorum bekleyin

Yakında sizlere farklı programlar sunacağım üzerinde çalışıyorum bekleyin

bulgay

bulgay

Üye
Kardeş yöntemi senden aldığım doğrudur.Baktım kimseye cevap vermiyorsun.Ben el atayım dedim.Maksat faydalı olmak değil mi.Bende 82 radyo adresi var.Hepsi de çalışıyor.Finallerden sonra onları da bu programın içine atacağım.Bakarsın eğer eksik radyolar varsa sen de eklersin,belki sendeki radyolar da bende yoktur.Paylaşımlarini bekliyorum, saygılar, sevgiler...

mitat03

mitat03

Üye
    Konu Sahibi
S60 larin tek sorunu internet üzerinden kesintisiz tv sorunu bence diğer her program var tv sorununuda çözersek tam olacak

Arkadaşkar core playerden youtubeye girebilen varmı

bulgay

bulgay

Üye
Evet en büyük sorun tv.Core player'dan youtube'ye kimse giremiyor galiba.En azından ben giremiyorum :)

mitat03

mitat03

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar anten derdi yok frekans arama derdi yok sesi direk dışarıya veriyor 6630 lara radyosu olmayanlara birebir program yeni kanalların eklenmesi çok zor değil bu işin anlatımıni ahmet bulgay kardeşime bırakıyorum benim zamanim olmuyor kendisi epeyce eklemiş zaten emeğe saygı

Sadevesadece

Üye
Biri anlatsın lütfen :s ayarlar yok yada frekans ekleme seçeneği ,nasıl olucak anlamadım :s alem ve best fmi ekleyin yada lütfen :) teşekkür emeği geçenlere

e.piker

e.piker

Üye
İlk önce fexplorer ya da x-plore tarzı bir dosya yönetici ile radyo programının kurulu olduğu sektöre girin. C/ de ise sırasıyla C/ vr_20004f69 adlı klasöre/ ordan local adlı klasörün içindeki vr_list.xml adlı dosyayı bilgisayara atıp not defteri ile açıp düzenleyebilirsiniz. vr_list.xml bu klasörü açtığınızda karşınıza http:\\ ile başlayan adresler çıkacak. Onlardan herhangi birini silip yerine kendi elinizdeki radyo kanalını ekleyip kaydedin. Ardın düzenlemis olduğunuz dosyayı eski yerine atın. Cep telefonundan yazdığım için karakterler hatalı çıkarsa maruz görün arkadaşlar.

dj_okan.259

Üye
arkadaşlar yeni liste yapan yokmu ya burda bi paylaşsa.

sedat_17

sedat_17

Üye
tesekkürler

serdocan34

serdocan34

Üye
arkadaşlar kanalları nasıl eklicemizi söylerseniz memnun oluruz her ikinizede tşk ederim çünkü uzun zamandır aradıgım programdı

Üst Alt