Dikkat! Son 23 yıl!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat! Son 23 yıl!!
ABD li gök bilimcileri , 23 yıl içinde büyük bir göktaşının Dünya ya çarpma tehdidinin bulunmadığını bildirdi.

Bilimadamları , yaptıkları incelemeler sonucu , şu an 14.5 milyon kilometre uzakta bulunan bir göktaşının , 13 Nisan 2036 da Dünya nın yakınından geçeceğini ve
herhangi bir tehdit oluşturmayacağını belirlediklerini söyledi.

Gök bilimciler , adını Mısır mitolojisinden alan "Apophis" isimli gök taşını ilk kez 9 yıl önce keşfetmişlerdi. Apophis in Dünya ya çarpma olasılığını önceleri yüzde 2 ,7 olarak hesapladıklarına değinen gök bilimciler , zaman geçtikçe bu olasılığın düştüğünü vurguladılar.

NASA nın gök taşı izleme komitesi yöneticisi Donald Yeomans , yeni hesaplara göre
göktaşının Dünya nın 31 bin 220 kilometre uzağından geçeceğini belirtti.

Apophis'in 323 metre genişliğinde olduğu, dünyaya çarpması halinde önemli derecede zarar verebileceği ama Dünya'daki tüm türlerin yok olmasına yol açabilecek kadar büyük olmadığı kaydedildi...

:bilmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bıraksınlar bu işleri 2006'ta da göktaşı yağacaktı 21 aralıkta kıyamet kopacaktı ? gündem yaratmaya çalışıyorlar :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
13 nisan 2036 14:01:59

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Enes

Enes

Üye
ABD li gök bilimcileri , 23 yıl içinde büyük bir göktaşının Dünya ya çarpma tehdidinin bulunmadığını bildirdi.

Bilimadamları , yaptıkları incelemeler sonucu , şu an 14.5 milyon kilometre uzakta bulunan bir göktaşının , 13 Nisan 2036 da Dünya nın yakınından geçeceğini ve
herhangi bir tehdit oluşturmayacağını belirlediklerini söyledi.

Gök bilimciler , adını Mısır mitolojisinden alan "Apophis" isimli gök taşını ilk kez 9 yıl önce keşfetmişlerdi. Apophis in Dünya ya çarpma olasılığını önceleri yüzde 2 ,7 olarak hesapladıklarına değinen gök bilimciler , zaman geçtikçe bu olasılığın düştüğünü vurguladılar.

NASA nın gök taşı izleme komitesi yöneticisi Donald Yeomans , yeni hesaplara göre
göktaşının Dünya nın 31 bin 220 kilometre uzağından geçeceğini belirtti.

Apophis'in 323 metre genişliğinde olduğu, dünyaya çarpması halinde önemli derecede zarar verebileceği ama Dünya'daki tüm türlerin yok olmasına yol açabilecek kadar büyük olmadığı kaydedildi...

:bilmm
23 yıl yaşayacağımızın garantisi mi var kardeşim :tebessüm:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi

23 yıl yaşayacağımızın garantisi mi var kardeşim :tebessüm:

Şöyle ki; bu vb haberler beni ilgilendirmiyor! Yani ben 1 saniye sonrasına yaşayacağımın garantisini vermem, veremem, ama 23 yıl yaşacak olanlar da illa ki olacaktır, haberi gördüm paylaştım yani :oke: :tebessüm:

Enes

Enes

Üye
Şöyle ki; bu vb haberler beni ilgilendirmiyor! Yani ben 1 saniye sonrasına yaşayacağımın garantisini vermem, veremem, ama 23 yıl yaşacak olanlar da illa ki olacaktır, haberi gördüm paylaştım yani :oke: :tebessüm:
muhalefet için yazmamıştım iyi niyetle yazılmış bişeydi :)
:tşk:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi

muhalefet için yazmamıştım iyi niyetle yazılmış bişeydi :)
:tşk:

Estağfirullah kardeş, bende iyi niyetle algıladım zaten sorun yok :) Sadece haber babında paylaştım yani :D :) ve 23 yıl içinde ne olacağını Allah bilir :tebessüm: + :rica:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...