Olmaz heralde zaten yabancı site değil misa kaynağı versem reklam olmaz deme herhangi bi uyarı ban yemem deme
evet yabancı site neyse mesaj olarak atıyorum şimdiOlmaz heralde zaten yabancı site değil mi
evet yabancı site neyse mesaj olarak atıyorum şimdi
O sitede xda da birisi yapmış demiş. Bu kişi kim bulsak ? Bide rom linklerini part1 part2 part3 halinde vermiş. Acaba sadece geliştiriciler için sdk'mı
Custom recovery kur advanced wipe yap (ne var ne yok siler adı deişebilir) sonrada odin ile yeni kuracagın romu kuro konuda bi yorum yapamıyorum
bi sorum olacak konu dışı yanlışlık s4 miniye samsung a3 rom yükledim ama silemedim gitti nasıl eski haline getirebilirim
Custom recovery kur advanced wipe yap (ne var ne yok siler adı deişebilir) sonrada odin ile yeni kuracagın romu kur
Sammobile sitesinden s4 mini Türkiye rom unu indirin ve odinden flaslayin ilk alındığı gibi olurarkadaş çıldıracağım ya telefonu eski haline getiremiyorum nerden bulaştıysam artık bu romlara![]()
@iamhasandogan adam kısa ve öz anlaymış takılırsan söyle biz yardımcı oluruzSammobile sitesinden s4 mini Türkiye rom unu indirin ve odinden flaslayin ilk alındığı gibi olur
teşekkür ederim arkadaşım bazen kısa ve öz anlatımlar iyidir güzeldir sevin onları hallettim sayılır şimdilik beklemedeyim@iamhasandogan adam kısa ve öz anlaymış takılırsan söyle biz yardımcı oluruz

Lan bieri şu gelişririciyi bulsada bi takip etsek? Ben google'a baktım bi türlü bu geliştiriciyi bulamadım
Tahmini olan varmı xda'da bu adam iyi halt eder diye?