DİKKAT ! MaxiCep'in Kopyası Oluşturuluyor !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

girip bakacak Türk insanı meraklıdır kardeş.
Ayrıca kendi gözüyle görmediği şeye inanmaz :ehe

- - - Eklendi - - -

Yurdumun insanı ne güzel :)

aynen :D otobüsle giderken dışarda kavga eden birini görsek anaa gafasına furdu la falan diye hemen bakarız :ehe

Süleyman

Süleyman

Üye

aynen :D otobüsle giderken dışarda kavga eden birini görsek anaa gafasına furdu la falan diye hemen bakarız :ehe

bir örnekte benden.
Arabada gidiyorsun. Şoför sağdan araba geliyor mu diye sorar. Sende bakıp gelmiyor diye cevap verirsin ama illaki sen söyledikten sonra kendide bakar :D

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşlar sitenin adresini verin herkes üye olsun konularda tartışma çıkarsın ban yiyen yeni bir tane açsın sürekli ortalığı karıştıralım zaten dandik bir yönetim olduğu için artık kimse uğramaz siteye ama böyleleriyle uğraşmaya değmez :) Ne diyelim taklitlerimizden sakınınız :)

Süleyman

Süleyman

Üye
Arkadaşlar sitenin adresini verin herkes üye olsun konularda tartışma çıkarsın ban yiyen yeni bir tane açsın sürekli ortalığı karıştıralım zaten dandik bir yönetim olduğu için artık kimse uğramaz siteye ama böyleleriyle uğraşmaya değmez :) Ne diyelim taklitlerimizden sakınınız :)

herkes üye olduktan sonra o siteyi daha da geliştirmiş ve aramalarda daha üste taşımız oluruz

Feel You

Üye
Siteyi merak ediyorum yav :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Böyle şeyler zamanımızı almasın arkadaşlar. Biz kendi sitemize, ailemize bakalım :oke:

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt