Dikkat !! Kapalı olan hattıma 240 tl fatura gonderdiler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ercifun

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat !! Kapalı olan hattıma 240 tl fatura gonderdiler
arkadaslar faturalı avea hat kullananlar, cok dikkatli olun bu adamlar ciddi ciddi dolandırıcı, sadece 1 saat arastırmayla 7000 üzerinde avea maduruna rastladım ve bende bunlardan biriyim, kapalı olan hattıma bile 240 tl fatura gonderdiler ve yanlıslık olmadıgını soyluyorlar.

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
bunları paylaşmanız çok iyi oluyor kardeş, teşekkür ediyorum. nerdeyse bedava fiyatına gösterdikleri ücretlerini nasıl telafi ettikleri belli oluyor. önce havucu gösterip avlıyorlar, sora da canlarına okuyorlar kullanıcının. kârlarını nereden yaptıkları çok açık.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Avea'da böyle bir taktik var.
mesela adam sana heryöne 1000 dakka 29 tl diyor.Sana sms veya internet vermiyor. Eger o bin dakkayi gecmeyecek sekilde kullanirsan baska birsey yapmazsan ne ala ama ola ki bir kac mesaj attim ya da biraz internete girdim diyorsan faturayi adeta katliyor.
Arkadasimdan biliyorum en fazla 40-50 tl beklerken 239 tl fatura onu adeta sudan cikmis baliga cevirdi ve sonunda da ödedi :sinir
Benden tavsiyem hele ögrenciyken birakin Faturali hat kullanmayi düsünmeyin bile!!

ercifun

Üye
    Konu Sahibi
ben bu işin peşini bırakmıcam valla, gittigi yere kadar gidicek. sesimi herkese duyurmaya calısıcam, facebook da anti avea diye bi sayfa acıyorum, hepinizi bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt