Dikkat..! Dolandırıcılar Yine İş başında...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nokiasel

Nokiasel

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat..! Dolandırıcılar Yine İş başında...
Arkadaşlar Geçenlerde Bana gelen mesajı sizinle paylaşmak isterim sms şöyle: ''DEĞERLİ ABONEMİZ TURKCELL MERKEZİN 08/08/2009 TARİHİNDE BAŞLATMIŞ OLDUĞU CEP ÇEKİLİŞİ KAMPANYASI SONUCUNDA HATTINIZ 20,000 TL PARA ÖDÜLÜ KAZANMIŞTIR BİLGİ VE İŞLEM İÇİN 0531 493 34 41 BU NUMARAYI ARAYARAK ÖĞRENEBİLİRSİNİZ TURKCELL.'' İşte bir dolandırıcılık şebekesi daha dikkatli olun..:megafon:

• Beğen
Tepkiler: xlargex

jackalx_06

jackalx_06

Üye
bilgi için teşekkürler ,ama arayınca ne oluyor onuda yazsaydın keşke.

george323

Üye
arayınca hiç bilşey olmuyo yani bişey olmuyo derken hattından extra bi kontör çekimi veya yüklü bi fatura ücreti yansımıyo aradığın kişi sana önce kısa bi klasik turkcell sesli yanıt sistemindeki müsiği dinletiyo arka fondan sonra turkcell müşteri hizmetleri buyrun felan filan... hattınız çekilişten vs. para ödülü kazanmıştır bi kaç kimlik bilgisi istiyo senden yalandan şu numaraya 250 veya katları kontör gönderirseniz paranız iş bankasına yatıcaktır çok merak ediyosan ara bi gör küfür etmek istersen söv:ehe ben turkcell de m. hizmetlerinde çalışıyorum her gün en az 4 5 tane çağrı geliyo bunla ilgili size bize gönderilmesi şahsen önemli değil ama sarı çizmeli mehmet ağaya gönderenleri düşünün ve inanın kontör ü gönderdim para yatarmı diye arayanlar var örnek bi numara paylaşim 0531 517 00 03 arayın görün dolandırıcıyı ....

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Vay dolandırılar vay ne numaralar buluyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...