Dikkat Dikkat !!! Hakkari'de 3 şehit

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat Dikkat !!! Hakkari'de 3 şehit

Hakkari'de 3 şehit

Hakkari Çukurca'da arazi araması sırasında mayın patlaması sonucu 3 asker şehit oldu.

Çukurca'daki patlama sonucu 2 asker de yaralandı.
Olay dün gece saatlerinde meydana geldi. Yaralılar ambulansla Hakkari Devlet Hastanesi'ne getirildi. Olaydan sonra bölgede geniş çaplı operasyonlar başlatıldı.
Olay, Çukurca'nın Hantepe bölgesinde dün gece meydana geldi. Güvenlik güçleri tarafından sürdürülen arama tarama faaliyetleri sırasında el yapımı olduğu belirtilen uzaktan kumandalı mayının teröristler tarafından patlatılması sonucu, Piyade Uzman Çavuş Mehmet Kaya (Elazığ), Piyade Uzman Çavuş Nuri Aydın (Kayseri) ve Piyade Uzman Çavuş Fatih Aydoğdu (Kırıkkale) şehit olurken, Piyade Uzman Çavuş Salih Önsal (Manisa) ve Piyade Uzman Onbaşı Arif Kılıç (Kırıkkale) yaralandılar.
Yaralılar Hakkari Asker Hastanesi'nde tedaviye alınırken, şehit uzman çavuşların cenazeleri, Hakkari'de düzenlenecek törenden sonra toprağa verilmek üzere memleketlerine gönderilecek. Bölgede gece başlayan çalışmaların halen sürdürüldüğü bildirildi.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum,Tüm Milletimizin başı sağolsun.Vatan Sağolsun!

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Allah rahmet eylesin.:ağlarım:

eQooo

eQooo

Üye
allah rahmet eylesin... çok üzüldüm gerçekten...

aLone

aLone

Üye
allah rahmet eylesin :(:(:(

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Tüm Şehitlerimizin Ruhları şad olsun artık sabır kalmadı bizde :(

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Şehitlerimize allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlıklar dilerim.

By_CheeTaH

By_CheeTaH

Üye
Piyade Uzman Çavuş Nuri Aydın Benim Akrabam Oluyor Daha Gün Önce Oğlu Oldu Görmeden Şehit Düştü:ağlarım:

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
allah rahmet eylesin :ağlarım:

Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
allah şehit analarına babalarına peygamber sabrı versin.. :ağlarım:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt